sezaryan doğum sonrası yanma hissi

aleysi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2025
4
0
1
22
sezaryan doğumdan sonra ağrı,acı değil de genelde dikiş bölgemde yanma hissi olmuştu ve 1 haftaya yakın geçmedi neyden kaynaklı olabilir ve geçirecek herhangi bir şey var mıdır?

sezaryan doğumdan sonra ağrı,acı değil de genelde dikiş bölgemde yanma hissi olmuştu ve 1 haftaya yakın geçmedi neyden kaynaklı olabilir ve geçirecek herhangi bir şey var mıdır?
ne zaman oldu sezaryeniniz?

Gecen hafta sezeryen oldum ilk 4 gun çok odem vardı ağrı vardı geçti hiç yanma yaşamadım bence normal değil özelde mi oldun devlette mi?

Gecen hafta sezeryen oldum ilk 4 gun çok odem vardı ağrı vardı geçti hiç yanma yaşamadım bence normal değil özelde mi oldun devlette mi?
özelde oldum genelde kimsede yanma duymadığım için sormak istedim acı,ağrı oluyor tabi ki ama 2 gün neredeyse yanma çekmiştim belki yaşayan vardır diye düşündüm

sorum ilk günler için 1 haftada topladım kendimi fakat doğum esnasında yanmam olduğu için zorlanmıştım 2 gün sürmüştü sonra hafif ağrılarım oldu
ay ılk zamanlar oyle acıma yanma batma hatta hıssızlık bıle oluyor. ben de hıc gecmeden enfeksıyon falan mı kı dedım bu kadar sure yanmaz dıye. kocaman kat kat kesık :))) normal normal :)) sımdı sıkıntın yoksa guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…