Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sezaryan doğumdan sonra ağrı,acı değil de genelde dikiş bölgemde yanma hissi olmuştu ve 1 haftaya yakın geçmedi neyden kaynaklı olabilir ve geçirecek herhangi bir şey var mıdır?
sezaryan doğumdan sonra ağrı,acı değil de genelde dikiş bölgemde yanma hissi olmuştu ve 1 haftaya yakın geçmedi neyden kaynaklı olabilir ve geçirecek herhangi bir şey var mıdır?
özelde oldum genelde kimsede yanma duymadığım için sormak istedim acı,ağrı oluyor tabi ki ama 2 gün neredeyse yanma çekmiştim belki yaşayan vardır diye düşündüm
özelde oldum genelde kimsede yanma duymadığım için sormak istedim acı,ağrı oluyor tabi ki ama 2 gün neredeyse yanma çekmiştim belki yaşayan vardır diye düşündüm
ay ılk zamanlar oyle acıma yanma batma hatta hıssızlık bıle oluyor. ben de hıc gecmeden enfeksıyon falan mı kı dedım bu kadar sure yanmaz dıye. kocaman kat kat kesık :))) normal normal :)) sımdı sıkıntın yoksa guzel :)