Kizlar ben 5 Haziranda sezaryanla dogum yaptim ve ikizlerim oldu su ana kadar hersey yolunda cok sükür. Ama ne var ki bende bir göbek kalacak korkusu olustu. Bunun icin bana tavsiyeleriniz nelerdir merak ediyorum. Dogum sonrasi özellikle sezaryandan sonra kalan göbegi nasil eritmeliyim acep?
daha yeni doğum yapmış sayılırsın hemde ikiz gecer göbüşün merak etme ama bence daha erken kendını kasma taktıkca o göbeği inmez bıturlu sen bebişlerine bak ne güzel kurtulmussun saglıklıca bak ben geberecem korkudan haırlısıyla bızlerde kurtuluruz inş:1hug:
Önce mesajin icin tesekkürler canimcim. Aman sende su korkulari bir kenara at lütfen. Unutma sakinilan göze cöp batarmis denir hep. Sende azicik da olsa rahat ol ki dogumun kolay gecsin. Vallahi bende cok korkuttum ve hatta dogum anina kadar nasil olursa kolay olur diye kararsiz kaldim. Ki benim su patlamisti ve ben hala kararsizdim ama cok sükür atlattim o günü. Darisi sana Allah yardimcin olsun. Kendine ve bebisine cookk coookk ii bak.a.s
lysa canım arkadaşım sezeryanla 2 doğum yaptım göbeğim çok kalmadı ama önce kendini rahat bırak bebeler büyüsünbak nasıl erir göbeğin heleki ikizmiş hemen erir hiç korkma bebelerinide allah analı babalı büyütsün inş.bende 1 aylık 3 çocuuma hamileyim allah bizide tez zamanda kurtarır inş.
canımcım üzülme ben hamileyken 23 kilo aldım ama doğumdan 4 ay sonra 23 kilo verdim sezeryanla yaptım ve karnım dümdüz merak etme gider eğer çok takılıyorsa kafana korse kullan lohusa korsesi de verirler gerçi ben takmamıştım ama doktorum öyle demişti.gider yani bebişlerinide sağlıkla büyüt inş. öptümmmmm
Kizlar ben 5 Haziranda sezaryanla dogum yaptim ve ikizlerim oldu su ana kadar hersey yolunda cok sükür. Ama ne var ki bende bir göbek kalacak korkusu olustu. Bunun icin bana tavsiyeleriniz nelerdir merak ediyorum. Dogum sonrasi özellikle sezaryandan sonra kalan göbegi nasil eritmeliyim acep?
canim öncelikle bebeklerin hayirli olsun iysallah bende 2 cocugumuda sezeryanla yaptim korkma o göbek zamanla inecek ben hep karnimi yazmayla sikmadan baglamistim yap istesen sende ama daha cok yenisin ancak 4,5 ayakadar iner korkma
canımmm hayırlı olsun bebeklerin .allah analı babalı büyütsün bende 6 haftalık hamileyim benimde nasip olıursa ikizlerim olacak.ama geceleri çok sancım oluyor sağlı sollı batmalar var.ay yeterki bende kucağıma alyım varsın göbeğim kalsın:)))))) ilk başlarda şikayetlerin varmıydı.benim geçen hafta çok az leke gelmişti.dr. normal dedi birde şu an mide bulantılarım yok o yüzden kaygılanıyorum
ya bende de hem göbek hemde çatlek var aslında çok takılmıyorum göbeğede çatlaklar fena umarım geçer kayısı yağına güveniyorum sezeryan olduğu için ne zaman korse kullanılır bilmiyoırum bilgisi olan var mı acaba
ya bende de hem göbek hemde çatlek var aslında çok takılmıyorum göbeğede çatlaklar fena umarım geçer kayısı yağına güveniyorum sezeryan olduğu için ne zaman korse kullanılır bilmiyoırum bilgisi olan var mı acaba