Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Istemeyerek sezeryan ile doğum yaptım ilk bebeğime. Beni tamamen uyuttular uyutmasalar nasıl olurdu bilmiyorum ama çok zordu benim için. O yüzden kesinlikle dişini sık ve bi engel yoksa normal doğum yap derim ben
Hakkında hangi şekilde dogum yapmak hayirliysa oyle olur insallah ben ilk cocugumda normal olsun diye okadar direttimki 42 haftam dolmustu acil sezeryana alindim
Şu zamanin sartlarinda artik sezeryanda zor degil cabucak toparlaniyorsun ben üc sezeryan oldum Allaha şükür 1 hafta 15 gün arası tamamen iyileştim
Su.mu bu mu diye dusunmeyin bence rabbime birakin zaten sezaryan sizin ve bebegeinz icin iyi olacaksa doktorunuz uyaracaktir bebegin pozisyonu kilosu gelis sekli dogum anindaki saglik durumu bunu belirleyecektir. Ama hersey yolundayken keyfi sezaryan yapmaniz bence cok buyuk hata olur. En iyisini doktorunuz bir rabbim en hayirlisini verecektir ztb