Sezaryan olup karnında ağırlık hissedenler

ikinci tecrübelesin aslında benim ilk beslemeyi beceremedim emmiyo bebek de acayip ha diyip icmiyo bütün gün biberon tutcam diye uğraşıyorum 10 günlüktü annemler bırakıp gitti cebellesiyorum odur budur alışamadım hic bi düzen yok ne bebek de ne ben de ne evde sadece ölmek istiyorum atlatamadım lohusa depresyonunu sizin ki emiyor mu nasıl besliyorsun

sezaryen olalı 10 gün oldu, benim de karnım çok kaşınıyor
evde 1.5 yaşında kızımı bazen kaldırmak zorunda kalıyorum. hiç durmuyor.
bir şey olur mu, sezaryen olanlar evdeki büyük çocuğu ne zaman kaldırmaya başladı yorum yazabilirler mi?

ikinci tecrübelesin aslında benim ilk beslemeyi beceremedim emmiyo bebek de acayip ha diyip icmiyo bütün gün biberon tutcam diye uğraşıyorum 10 günlüktü annemler bırakıp gitti cebellesiyorum odur budur alışamadım hic bi düzen yok ne bebek de ne ben de ne evde sadece ölmek istiyorum atlatamadım lohusa depresyonunu sizin ki emiyor mu nasıl besliyorsun
Ilk oğlum emmemisti bunun emmesini cok istedim o yuzden ama 2 kilo doğduğu icin mama takviyeside yapiyoruz gunde 2 kere akşamlari sütüm yetmiyor cok sık emiyor icmedigim cay yemedigim bisey kalmadi sanirim bu sekilde ilerliycez suan annemler olmasaydi ne yapardim bilmiyorum ben sadece bebekle ilgilendiğim halde toplayamadim kendimi Allah yardimcin olsun

Back
X