Merhaba arkadaşlar ben 34 haftalık hamileyim ilk doğumum sezaryen olmuştu.. mecburen 2. doğumumu da sezaryen yapıcam ama kaçıncı haftada olması gerektiğini bilmiyorum.. bu cuma doktora gidicem genelde 38 veya 39. hafta doğuma alıyorlarmış ama ben artık dayanamıyorum.. Karnım taş gibi oldu çok sertleşti bebeğin hareketleri de iyice yavaşladı karnım aşırı büyük ve nefes almakta zorlanıyorum.. genital bölgemde çok ağrım var ağrıdan gece uyku bile uyuyamıyorum ve kasıklarımda da adet sancısı gibi sancım oluyor arada.. bir de çok sık tuvaletim geliyor ve hep tuvaletim varmış gibi sıkışıklık hissi oluyor..arada bir miğde bulantılarım oluyor sanki aşeriyor gibi.. bir arkadaşımda çok sıkıntılı bir hamilelik yaşadığı için doktoruna rica edip suni sancı ile 36. haftada erken doğum yaptığını söylemişti..bende ilk doğumumu 36. hafta sonunda yapmıştım ve çok sağlıklı bir bebek olmuştu kilosu da gayet iyiydi 3.400gr doğmuştu.. Acaba doktoruma rica etsem böyle bir durumda 36. hafta sonu gibi doğuma alırmı.. bu arada şeker hastayım ve şekerim genelde çok yüksek çıkıyor..Doktorumun beni çok fazla bekletmesini istemiyorum artık dayanamıyorum ve bir an önce doğurup kurtulmak istiyorum.. Allahım sağlıklı ve hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah.. cevaplarınızı bekliyorum..