- Konu Sahibi korsanmartxix
kızlar drum doğumum normal olacak diyor.bel fıtığım var 3 yerde ve bunları sordum kendisine ıkınmalarla daha kötü olur mu normal doğum uygun mu diye haftalar önce hiç sallamadı açıkçası.ben de normal diye hazırlamıştım kendimi.2haftadır normal doğum kursuna gidiyorum.o kursu veren dra sordum dün fıtık sorun teşkil eder mi die o da sinir sıkışmasının durumuna bağlı bi beyin cerrahıyla görüş belki sezaryen gerrekebilir dedi.bugün beyin cerrahına gittim mrlarımla direkt sezeryan yapmalısın sen,normal doğum sırasında ıkınmalar ve basınç artışı çok kötü bi duruma sokabilir fıtıklarını dedi
doğum drum umursamadı yazılı olarak bi şey verebilir misiniz bana dedim.bir sorun teşkil etmeyecekse sezaryen olmamın gerektiğine dair bi görüş yazdı verdi.epidural veya spinal anestezi uygulanmasında bi sakınca yokmuş bunu da ekledi.umarım her şey yolunda gider.eşim de dalga geçti benle uyanık,normal doğumdan kurtuldun fln diye.umarım kendi drumda eşim gibi sırf korkudan böyle bişey yaptığımı düşünüp uyuzluk yapmaz bana