Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana eğer ilk gün yatarsan 40 gün yatarsın demişlerdi. Ağlayarak ilk gün sürekli yürüdüm 1 haftaya o ölümcül ağrılar geçti . 20 güne eski halime döndümKızlar selam sezaryen doğum sonrası ağrılarınız ne zaman geçti tamamen düzelmeniz ne kadarınızı aldı
10 günde eski halime döndüm
10 günde eski halime döndüm
Acaba kendinize iyi mi bakmadinz. Sezeryan doğum yapmadm ama ameliyatlı biri çabuk iyileşmek istiyorsa kendine de iyi bakmalı sıcak tutmalı, ağır işler yapmamalı, iyi beslenmeli vs.Harika benim 1 ay oldu hala ağrılarım var karnımın içi ve sağ tarafım
Acaba kendinize iyi mi bakmadinz. Sezeryan doğum yapmadm ama ameliyatlı biri çabuk iyileşmek istiyorsa kendine de iyi bakmalı sıcak tutmalı, ağır işler yapmamalı, iyi beslenmeli vs.
Olaya farklı baktım biraz
ilk 2 gün kötüydi.3. Gün bebek alısverısı için dısarı cıkmıstık. 1 hafta sonra tamamen gecer ınsallahKızlar selam sezaryen doğum sonrası ağrılarınız ne zaman geçti tamamen düzelmeniz ne kadarınızı aldı
Bilmiyorum ki herşey etkileyebilir. Sizin biraz uzunca sürmüş en kısa zamanda bi doktora görünün olmazsaAslında kötü bakmadım baya da pimpiriklendim bu kadar uzun süreceğini düşünmedim hatta sadece ilk zamanlar çok sıcak diye şort giyiyordum evde acaba üşüttüm ve onun ağrısı mı kaldı diyorum fakat 1 ay oldu hala aynı ağrı ve acı
Ağrılar durduk yerde de mi oluyor. Yoksa oturup kalkarken ya da ağır bir şey kaldırırken falanda mı?Harika benim 1 ay oldu hala ağrılarım var karnımın içi ve sağ tarafım
Canımmm ben geldimmm , şuan hiç iyileşemicek gibisin öyle kalcam sanıosun dimi??benimde artık geçse çok iyi olucak moralim bozuk herkes 1 haftaya tamamen geçti diyor benim 1 ay oldu hala çekiyorum
Ama tabikide bir doktor kontrolü yaptırırsan için rahat olur.ben 4.haftada gittim iyileşemeyince , pskolojik rahatlamıştım..Canımmm ben geldimmm , şuan hiç iyileşemicek gibisin öyle kalcam sanıosun dimi??
Korma sakın.
İlk sezaryendede 2.sezaryendede tam 45.gün kendimi eskisi gibi anca hissedebildim ben.
Ağla ağla şiştim.
Herkes 2.gün ayaklanıo ben neden öyle değilim diye.halbuki zorlaya zorlaya kalkmaktan yürümekten etlerim acıyodu kollarım bacaklarım.
Kesinlikle bünye ile alakalı.
Mesela ben ameliyattan çıkınca çok ağrı acı çekmedim ama doğrulup yürümem 45 günü aldı.
45 gün rahatca bebeğimi kucağıma alamadım evirip çeviremedim.
Nolur sakin ol be dert etme er geç geçecek.
Kimi ertesi gün normale dönüyo kimi 2 ay sürüyor.
Ama sonunda geçip gidio![]()
Ağrılar durduk yerde de mi oluyor. Yoksa oturup kalkarken ya da ağır bir şey kaldırırken falanda mı?