sezaryen doğumdan sonra ikiz gebelik yaşayan var mı

esir27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
306
216
53
kılar sezaryen doğum yapıpda sonrasında ikiz hamilelik geçiren var mı tehlikeli oluyor mu

oh sevindim üstelik hamileliğinizin 35. haftasına gelmişsiniz Allah tamamına erdirsin. Sağlıakla kucağınıza almayı nasip etsin

Ben iki sezaryenden sonra .. İkiz gebeyim..30. Haftaya girdik şükür hic bir sıkıntı yok şimdilik .. Teklilerle kıyas edilirse tabiki daha zor..daha agır geçiyor ama.. Abartılacak kadar da değil.. Allah herkesin yardimcisi olsun..

kızlar benim ilk gebeligim düşük yaptım hamile oldugumu bilmiyordum adet 2 gün geçmişti sordum normal olursun adett demişlerdi sonra sancım kaılmam arttı uzandım yattım heralde reglim oluyor dedim ama bebiş düşürmüşm 2 tane parçaydı dogtora gittigim de örendim bebek düşürdügümü annem gördü ikiz dedi bu sonra bir ay sonra tekrar hamile kaldım doktorlar 3 tane kese var dediler küçük daha kaybola bilir dediler devamlı gittim son iki sece var ikiz dediler 9 haftadada tek kese var dediler bu embiryoda ölü dediler çok yıkılmıştım ikiz kaybolma sendoromu oluyormuş hiç duydunuzmu çok küşür bir kızmı var allh ona uzun ömür versin siz ce tekrar ikiz bebeyim olması mümkünmü başınıza gelen varmı böyle durum arkadaşlar lütfen

ikiz olunca mecburmu sezeryan olması normal olmazmı
Ben ikiz olup da normal doğum yapanları duydum. Ablam ilk doğumunu normal yapmıştı, ama ikizler de birisi ters olduğu için riske atmadı, epidural sezaryen ile aldılar. Ama tabi ki bebeklerin pozisyonları çok önemlidir. Bir de doktor çoğul gebelikte anneyi de bebeği de riske atmayabilir....

belki oda dönerdi canım kim bilir kaç haftalıktı bebişler

evet ben varım..:) hiç bi tehlikesi yok benım yasadıgım...yine sezaryanla alacaklar
Lütfen yaz bana.Ben 25. haftada erken doğumla ikiz dünyaya getirdim.Kaybettim.Şimdi ne zaman düşünebilirim en yakın tekrar bir gebelik?Sizin ne kadar geçmişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…