Sezaryen kesi bölgesinde yırtılma

Advil_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
2.726
5.915
108
Kızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?

Son düzenleme:
Ben olsam en yakin buyuk sehirden randevu alir giderdim
Tayin nedeniyle doğudayım Ankara'ya gitsem çocuğumun okulu var. Yoksa bugün gider ameliyat çözümsede olurum. Bu iş yaza kaldı bu yüzden. Sadece merak ettiğim ameliyatın çözüm olup olmadığı

Sanırım yaşayan ya da duyan yok. Okuyanlara not bırakayım. Siz siz olun sezeryanla doğum yaparsanız kesiyi asistanların değil doktorunuzun kapatmasını isteyin. Yırtılma şu sebeptendir denilemiyor ama kapatmada hata da olanaklar arasında varmış. Doğum esnasında da sonrasında da oluşabilirmiş. Kilo alıp verme Gibi gibi

Son düzenleme:
Kızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Şuan gebe kalsan bile çok tehlikeli zarın da yırtılması sonucunda kanama başlarsa ölürsün dedi. Bebek geliştikçe bu riskin artacağını söyledi. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?

Çok geçmiş olsun hiç duymadım böyle bir durum.

Konu görünsün diye yazdım Kazen Kazen Abi bildirim gönderebilirmisin çok kişi görmüş olur

Dışarıdayım eve dönünce bildirim yollayacağım

Kızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Cok geçmiş olsun.
Benim görumcemin durumu aynı şekildedi.
İkinci doktor kontrolünde ilerledi.
Ama cok dikkat etmek gerekiyor. Yaşınız küçük ise ikinciyi hemen düşünmeyin.
Arasında 10 yıl geçsin yara tam iyileşsin

Cok gecmis olsun. Boyle birsey yasamadim tecribem yok, o yuzden ne diyecegimi bilemedim. Uzmanlik alanim da degil. Tek yapilacak sey birkac doktora gidip gorusmek diye dusunuyorum.

Çok geçmiş olsun. Gebelik planlarını askıya alıp başka uzman görüşleri almak en mantıklısı dediginiz gibi. Sezaryeninizle ilgili aklınızda şüphe oluşmuş madem, bu ameliyat için içinize sinen bir hastane ve doktor seçersiniz. Tekrardan geçmiş olsun.

Bende sezeryan oldum ama böyle birşeyi ilk kez duyuyorum. Sen bence de en müsait zamanında büyük şehirde bir doktora git. İllaki vardır çözümü diye dusunuyorum. Allah yardım etsin

Back
X