Kızlar Günlerdir evden çıkmıyordum hastalanmamam için ve korktuğum başıma geldi Boğaz enfeksiyonu oldu ve Perşembe günü sezeryan olcam yardım edin ne yapsam geçer bu Öksürük
korkma canım,
yarın doktorunu ara ya da git, antibiyotik verecektir, hatta belki ilaca bile gerek görmeyecektir..
sıcağa yakın bir şeyler iç, boğazını bir tülbentle sar..
toz zencefil balla karışınca pek iyi gelir...ardından bir fincan adaçayı içine bir tutam zencefil....hemen düzelirsin. ama hamilesin fazla içme...geçmiş olsun...
Geçmiş olsun canım bencede dr una git sezeryandan sonra öksürük ameliyat yerini zorluyo acıyo hatta öksürüğüne çözüm bulur dr mrk etme bebişinide
Sağlıkla büyüt insallah
Bogaz enfeksiyonu yani tonsilitten bahsediyorsun.. hic de kucumsenecek bir hastalik degil.. hemen doktora gidip ilac tedavisine baslamalisin.. antibiyotik kullanacaksin buyuk ihtimalle..
evde karbonatli tuzlu suyla gargara yapabilirsin.. suyla incelttigin elma sirkesiyle gargara da tonsilite iyi geliyor.. bol bol c vitamini al ve yat dinlen.
Kızlar Günlerdir evden çıkmıyordum hastalanmamam için ve korktuğum başıma geldi Boğaz enfeksiyonu oldu ve Perşembe günü sezeryan olcam yardım edin ne yapsam geçer bu Öksürük
toz zencefille bal karıştırıp yiyin ve şeker gibi olan pastilleriden alıp sıcaga yakın ılık yudum yudum su için ...ıhlamur adaçayıda olabilir..bende kist ameliyatı oldum sezeryan gibi ertei gün öksürük baydah oldu her öksürdüğümde o dikişler ameliyet yerim nasıl sızlardı öksürecem hapsuracam diye ödüm kopardı korkulu rüyam şuan hamileyim ve yine sezeryan olacak mecbur ve cok korkuyorum.. inş hemen atlatırsınnn rabbim kolaylıklar ve sifanı versin..bebeğinde hayırlı olsun canım