Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi geceler herkese Yen'i sezaryen oldum 12 gün önce fakat dikilen bölge parmak kalınlığında sert böyle olan varmı birde ağrım var belimde ve dikiş bölgesinde ha birde dikiş bölgesinin hemen üzerine parmak kadar sarkan et benim gibi olan varmı
İyi geceler herkese Yen'i sezaryen oldum 12 gün önce fakat dikilen bölge parmak kalınlığında sert böyle olan varmı birde ağrım var belimde ve dikiş bölgesinde ha birde dikiş bölgesinin hemen üzerine parmak kadar sarkan et benim gibi olan varmı
1 yıl arayla iki sezeryan oldum ama ne sertleşme nede sarkan bir et parçası olmadı canım. Bir doktora gidin isterseniz zaten doktorunuz kontrole gelin demiştir.
Sanırım doktora gıtmelısınız en acılınden
Benım arkadasımda aynı sey oldu yazıp moralınızı bozmayayım ama hemen operasyona aldılar
Gıtmezsenız enfeksıyon olabılır