Sezaryen sonrasi düzensizlik

Meva55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
385
100
73
- Yurtdışı
Selam arkadaslar iki bucuk ay önce acil sezaryen erken dogum yaptim. Ilk adetimi oldum ama bu ay olmadim maalesef karnimda bir siskinlik var adet ne zaman olmaya devam ederim ve adet oldukca karnimdaki siskinlik azalirmi acaba? Cok rahatsiz ediyor beni. Yemek yer yemez sisior midem ve karnim. Bu durum rgel olmadigim icin olabilirmi? Ne zaman gecer düzelir ? ;-(((

Selam arkadaslar iki bucuk ay önce acil sezaryen erken dogum yaptim. Ilk adetimi oldum ama bu ay olmadim maalesef karnimda bir siskinlik var adet ne zaman olmaya devam ederim ve adet oldukca karnimdaki siskinlik azalirmi acaba? Cok rahatsiz ediyor beni. Yemek yer yemez sisior midem ve karnim. Bu durum rgel olmadigim icin olabilirmi? Ne zaman gecer düzelir ? ;-(((
bende de oldu canim haytta bazen gunlerce akinti geldi ve kesildi falan.. kolay degil.. 1 seneye kadar olur bu duzensizlikler..

bende de oldu canim haytta bazen gunlerce akinti geldi ve kesildi falan.. kolay degil.. 1 seneye kadar olur bu duzensizlikler..
Peki bu sislik gecermi adet oldukca..duzenli spor yapiOrum kilo fazlam yok hatta cok zayifim ama karnimdaki sislik gitmiyor. Hamilelikte 4 kilo almistim zaten yani öYle karnin felanda büyümedi ama yinede kaldi böyle;-(((

Peki bu sislik gecermi adet oldukca..duzenli spor yapiOrum kilo fazlam yok hatta cok zayifim ama karnimdaki sislik gitmiyor. Hamilelikte 4 kilo almistim zaten yani öYle karnin felanda büyümedi ama yinede kaldi böyle;-(((
sislik de geçer bence daha çok yeni ameliyatn. rahmin kendini toparlamas için zamana ihtiyac var fakat sen yine de doktoruna bir git.. ultrasonla falan baksn.. belki de yalnzca gazdr canm..

Ben bişey merak ediyorum. Sezaryen zor mu cidden? Yoksa insanları normal doğuma yönlendirmek için abartıyorlar mı? Yani keşke normal yapsaydım diye pişmanlık yaşatan sıkıntısı oldu mu?

Ben bişey merak ediyorum. Sezaryen zor mu cidden? Yoksa insanları normal doğuma yönlendirmek için abartıyorlar mı? Yani keşke normal yapsaydım diye pişmanlık yaşatan sıkıntısı oldu mu?
Evet zor cnm yA ben mecburi oldun. O an iyi ama sonrasi fena. Ertesi gun yuruneye calustim yurudum zaree zorr hemen ayaklaninca cabuk iyilesirsin dediler ama kalici rahatsizliklar kaldi bende migren ve bas agrisi gibi. Bence imkanu olan o an zorda olsa normal dogum yapsib.

Evet zor cnm yA ben mecburi oldun. O an iyi ama sonrasi fena. Ertesi gun yuruneye calustim yurudum zaree zorr hemen ayaklaninca cabuk iyilesirsin dediler ama kalici rahatsizliklar kaldi bende migren ve bas agrisi gibi. Bence imkanu olan o an zorda olsa normal dogum yapsib.
Normal çok korkunç ama ya googledan baktım makasla kesiyo falan:/ ben çok korkuyorum.

Benden kucuk bi tavsiye kimsenin dogum hikayelerini dinleme ve asla video izleme. Dogum esnasinda yapilan hicbir mudahaleyi hissetmiyosun cunku klitros harici sinir yoktur vajinada:)
Annem hepimizi normal doğurmuş. Çok zorlanmış. Elini sokuyomuş doktor bebeği çekmek için :/
Biri daha vardı normal doğıran. Dikişlerimi aldıramadım bi türlü bi saati buldu çok acıdı dedi:/

Annem hepimizi normal doğurmuş. Çok zorlanmış. Elini sokuyomuş doktor bebeği çekmek için :/
Biri daha vardı normal doğıran. Dikişlerimi aldıramadım bi türlü bi saati buldu çok acıdı dedi:/
İyide niye dinliyosun ki kendini korkutmaktan basks bisryr yaramaz sacmalamayin arkadaslar hangi cagda yasiyoruz ooo

İyide niye dinliyosun ki kendini korkutmaktan basks bisryr yaramaz sacmalamayin arkadaslar hangi cagda yasiyoruz ooo
Bilemiyorum işte öyle demişti. Burda da bi arkadaş dikişlerimin üzerine oturamadım bi 15 gün yazmış. Bende sezaryen nasıl diye merak ettim.

Bilemiyorum işte öyle demişti. Burda da bi arkadaş dikişlerimin üzerine oturamadım bi 15 gün yazmış. Bende sezaryen nasıl diye merak ettim.
Arkadasim
Normal dogum zor olabilir ben sancisini cektim sonradan sezaryene alindim söyle söylim keske herseye ragmen normal dogum yapabilseydim maalesef bende panik soruni var ve tansiOnda cikinca sezaryen oldum. Mecbur kalmadikca szsryen tavsiye etmiyorum. Beni dr hastaneye yarirdi 36 jaftalikken bebek gelismiyor geri kalmis karin cevresi gelismemis dendi sonra hastanede yatarken iki gun sonra bebegin durumuna vakilcakti ve benim aniden sancim tuttu dr ve hemsire strestten dedi inanmadi gitti sonrasinda suyum geldi acilmamda vrdi ama bebegime bi kez bakmalarini istedim ve dr bakmadilar dogsun bakariz sagmi dediler ben panik olunca tansiyon firladi ve sezaryen olmak zorunda kaldim cunku vucudum kitlendi kasildim hic birsey yapamadim titremekteno halde ne sanci hissettim ne agri snaci manci unuttum yani. O an hakkinda olmasi gereken olucak zaten normal dogumdan hic korkma kac insan dogurmus senmi doguramican. Sezaryen berbat birsey genc yasimda migren ve bel agrisiyla ugrasmak torundayim artik belden uyusturmali olmustum. Normal dogum yap kendini ona göre hazirla derim benama izleyerek sorarak degil guclenerek. Bi arkadasim 20 dakkada dogurmus hemde kesiktis.hastanede bi bayan vardi yanimda ikiz dogum yapti erken dogum bormal dogum ve dikissiz kesiksiz herkeste kesik dikis olmaz ve bence dogum sirasinda ebelere dr lara söyle o sirada sana ne aptiklarini sölemesinler zaten hissetmiyorsun seni sadece dusuncesi korkutur. O yuzden bilme ve herkeste kesik dikis olmaz .sezaryendede var dikis agrisi hemde iki ay gecmedi bende simdi bile ara ara oluyor ve sezaryen olanlar olur arada diyo. ;-((( allah sana hayirli kolay dogumlar nasip etsin

O kolay doğumları da duydum da cesaret sıfır bende. Annem anlatırken ben saatlerce sancı çektim yan tarafta biri geldi ıkın dediler uhh dedi doğurdu inanamadım demişti.

Allah hepimize hayırlısıyla yavrumuzu kucağımıza alacağımız kolay doğumlar nasip etsin.

Ben böyle sorup en iiyiyi bulmaya çalışıyorum. Sizleri de boş yere meşgul ettim ama bu korku yüzünden evlenmek bile istemiyorum. Hani diyorlar ya korunsan bile hamile kalma ihtimali var diye. Ya olursa ya çocuk isterse (ki mutlaka bigün istenicek) nası doğurucam diye ölüyorum korkumdan.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)

O kolay doğumları da duydum da cesaret sıfır bende. Annem anlatırken ben saatlerce sancı çektim yan tarafta biri geldi ıkın dediler uhh dedi doğurdu inanamadım demişti.

Allah hepimize hayırlısıyla yavrumuzu kucağımıza alacağımız kolay doğumlar nasip etsin.

Ben böyle sorup en iiyiyi bulmaya çalışıyorum. Sizleri de boş yere meşgul ettim ama bu korku yüzünden evlenmek bile istemiyorum. Hani diyorlar ya korunsan bile hamile kalma ihtimali var diye. Ya olursa ya çocuk isterse (ki mutlaka bigün istenicek) nası doğurucam diye ölüyorum korkumdan.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)
Hele bi evlenin cocugun eksikligini ilknsiz duyacaksanozdor emin olun hersey deyiyor.hic olmadi epudiral normal dogum seklide var tip ilerledi sekiller bitmiyor;-)

Back
X