Sezaryen sonrası yara izi

El34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
17
5
86
24
Fotoğraf li
Merhaba hanımlar ben sezaryen doğum yapali 10 ay 15 gün oluyor . Ama yara yerinde sürekli bir akıntı var birde derisi aoyuluyor bu normal mi. Bu üçüncü doğumum ama 2. Sezaryenim daha önce böyle birşeyle karşılaşmadım ne yapacağımı da bilmiyorum .
Şuan Fito krem kullanıyorum başına gelenler yardımcı olur musunuz.

Eklentiler

• 1000090743.webp
    1000090743.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 37
2 acik 2 kapali ameliyat gecirdim. Hic boyle olmadi. Bu normal degil bence. Cildiyeye gitseniz iyi olabilir. Yada bazi hsstanelerde yara bakim bolumu var. Oyle bi bolume gidip kontrol ettirin.

2 acik 2 kapali ameliyat gecirdim. Hic boyle olmadi. Bu normal degil bence. Cildiyeye gitseniz iyi olabilir. Yada bazi hsstanelerde yara bakim bolumu var. Oyle bi bolume gidip kontrol ettirin.
Bnde daha önceki sezaeyan ameliyatimda bir sikinti yaşamadım doktruma sordum .fito krem kullanabilirsin dedi. Ama bizden kaynaklı olmadığı belirtti

Bnde daha önceki sezaeyan ameliyatimda bir sikinti yaşamadım doktruma sordum .fito krem kullanabilirsin dedi. Ama bizden kaynaklı olmadığı belirtti
Tabikide hataliyim demez dr. Belki altta bi enfeksiyon var, o yuzden cilt tepki veriyo. Sivi zemine bina yapmaya calismak gibi bisey sizin o yaranin fito ile duzelmesini beklemeniz. Baska doktorlara gidin.

Şuan bulunduğum ilde kadın doğuma yada cildiyeye ye randevu yok bulduğum zaman direk Alican insalalh kötü birşeyle karşılaşmam

Şuan bulunduğum ilde kadın doğuma yada cildiyeye ye randevu yok bulduğum zaman direk Alican insalalh kötü birşeyle karşılaşmam
Sağlık ocağına bile göstersen en azından neden olduguyla alakalı belki fikir verir çok geçmiş olsun inşallah ciddi bi durum değildir

Sağlık ocağına bile göstersen en azından neden olduguyla alakalı belki fikir verir çok geçmiş olsun inşallah ciddi bi durum değildir
İnşallah, sağlık icagida bizim alanimiz değil diyorlar ama yinede göstereyim

Back
X