Sezaryen ve normal dogum gobegi?!!!

Mavilikler3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
134
43
48
36
Merhaba kizlar.Saglik sorunlarindan dolayi sezaryen olacagim.deneyimli kisilere sormak istiyorum.Gercekten alt gobegin kalmasinin dogum sekliyle alakasi var mi?Bir kac sezaryen olan kisi de gordum.Boyle alt karinda catlak ve yumusamis kotu bir goruntu gibi..Nasil anlatsam belli bir bolge de..kimisi Kaslar kesildigi icin ameliyat sirasinda dogum sonrasi catlak ve o sekilde yumusama deforme olur diyor.Kimi de tamamen genetik ve cilt yapisiyla alakali diyor.Gercekten tecrube edinmis arkadaslardan duymak isterim bunu..

Yapısal tamamen hiç göbeği kalmayan var.ama alt karında göbeğin birikmesi çok olası kocaman göbek boşalıyor ve oraya birikiyor haliyle.

Gerçekten sezaryen göbeği diye birşey varmış spor yapıyorum her yerim inceliyor ama göbeğim çok daha yavaş inceliyor ama platesle hallederim gibi geliyor

Valla yengem sezaryen doğum yaptı kadın bikac ay içinde manken gibi olmuştu, bence genetik özelliklere bağlı..

Derimizin yapısına bağlı.
Birde spor önemli. Normal doğum yapıp sarkanda var.Sezeryan yapıp hiç doğurmamış gezende. Lohusalikta beslenmede önemli. Hamileyken ideal kiloda doğum yapıp sonradan kiloda alınıyor bu sefer vücut şaşırıyor karın bölgesine yağ depolanıyor.

2.aydan itibaren kullandım. Hamilelikte alınan kiloylada ilgisi var bunun. Çok almamıştım ben
Evet son aylarda ekmek tahıl Fast food ağırlıklı beslenince kalıcı oluyormuş.
İlk üç ay yesekte almıyoruz kendimde deneyimledim. 48 kilo 400 gram başlangıç kilomdu.İlk üç ay bitmek üzere ne aldım ne verdim. Tahıl ağırlıklı beslenmeme rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…