Doğuma Hazırlık sezaryen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bilgo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
67
0
16
Gaziantep
selam kızlar pazertesi sezaryen olacam cok korkuyorum 3. sezaryenim olacak yinede cok korkuyorum 38 haftalık alınacak bide suyum fazlamış aranızda suyu fazla olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim

Aynen benimde 2. sezaryenim olacak ocak ayında şimdiden korkuyorum ama onun minicik ellerini ve miss kokusunu hayel ediyorum ve korkum geçiyor çünkü bu ameliyattan sonra onu görüp kokusunu içine çekeceksin ve bu minicik varlık benim mi diyeceksin bak korkun kalıyormu ben ilk sezeryan doğumum sonrası hastanede çekilen resimlerime bakıyorum ve tüm resimlerde gülümsemişim kucağımda kızım yanımda eşim ve sevdiklerim ve hemen ameliyat sonrası bu resimler sende öyle yap acı çekmeyeceğim diye şartla kendini beyin öyle bişey ki neye programlarsak öyle algılıyor durumları ve çok dua et Allaha..... hem en fazla bir hafta ağrı acı duyacaksın sonra unutacaksın Allah yardımcın olsun ve sağlıkla kavuştursun bebeğine seni tüm bekleyenleri.....

selam kızlar pazertesi sezaryen olacam cok korkuyorum 3. sezaryenim olacak yinede cok korkuyorum 38 haftalık alınacak bide suyum fazlamış aranızda suyu fazla olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim

salı günü 3.sezeryanım olacak inşallah.bu sefer ben de korkuyorum :40:benimde dr.um ultrason kontrolünde suyun biraz fazla şeker ölçümü yapalım
ve fazla asitli kola ve benzeri şeyler tüketme dedi.sağlıkocağındaki dr.a sorduğumda şekerle pek alakası yok ama ciddi bir durum da değildir emin ol dedi.
şu ana kadar gittiğim hastanede de ölçümler yapıldı birşey demediler.sanırım az olması daha büyük bir sorun
için rahat olsun Hayırlı doğumlar olur inşallah canım
:emir_bebek:

benim doğumum da sezaryenle olmuştu ve suyum normalin 3 katıydı.bunun doğuma bir etkisi olmadı.sadece doktor ameliyata başlarken hemşirelere, herkes dikkat etsin buralar suyla dolacak diye espri yapmıştı

Back
X