kuzum85 aşk bir yangın Kayıtlı Üye 1 Mart 2008 2.988 19 683 28 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kuzum85 #1 Guvercin bir daha açar mı karanfil korkusuz bir daha uçar mı güvercin şehirde yalancı güneşli bir ocak mübarek cuma gününde gitti cancağızım gitti bitti son İstanbul kaldırımlar zabıt tuttu hepimiz şahidiz her yer tetikti bir daha yazar mı kalem kanaya kanaya kağıdı da kan tutar mı ağaç değil mi soyu ağla doyasıya ağla aynı denizde çoğalır yüreğin öz suyu sen de çekip gitme dayan be umudum dön gel... meydan okur hayat pabuç bırakmaz ölüme dön gel... :a015:
Guvercin bir daha açar mı karanfil korkusuz bir daha uçar mı güvercin şehirde yalancı güneşli bir ocak mübarek cuma gününde gitti cancağızım gitti bitti son İstanbul kaldırımlar zabıt tuttu hepimiz şahidiz her yer tetikti bir daha yazar mı kalem kanaya kanaya kağıdı da kan tutar mı ağaç değil mi soyu ağla doyasıya ağla aynı denizde çoğalır yüreğin öz suyu sen de çekip gitme dayan be umudum dön gel... meydan okur hayat pabuç bırakmaz ölüme dön gel... :a015:
lunet Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2008 425 3 96 İstanbul 29 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kuzum85 #2 çok güzel...duygusal anlamlı...teşekkürler..
cloudy en iyi koca ölü kocadır:) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2008 3.569 5 116 İçel Mersin 29 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kuzum85 #3 of of offff :çok üzgünüm::çok üzgünüm: hastasıyım bu şarkının bu aralar sezen çok güzel söylemiş zaten evir çevir tekrar tekrar dinliyorum
of of offff :çok üzgünüm::çok üzgünüm: hastasıyım bu şarkının bu aralar sezen çok güzel söylemiş zaten evir çevir tekrar tekrar dinliyorum
selin_as mutluyum :) Kayıtlı Üye 19 Haziran 2008 5.777 9 158 İngiltere 6 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kuzum85 #4 süperrr bende çok seviyorum...