- Konu Sahibi sezensezgi
-
merhaba sezen boyunu ve yaşını öğrenebilir miyim
merhaba sezen boyunu ve yaşını öğrenebilir miyim
çok iyi canım aslında o kadar kilon yok tabi herkes istediği kiloda olunca mutlu oluyor
Canım topiğin hayırlı olsun hadi bakalım hedefe doğru devam.
Canım çiğ köftede ne var ben senin kadar dikkat etmiyorum yediklerime inan, bir haftadır hamur işleri kurabiyeler ara ara yiyorum ama ekmek ve şeker almadığım için dengeliyorum galiba.2 kilo vermişim.Tabi sporunda katkısı çok fazla.Şimdi ara verdim antibiyotik kullanıyorum spor yaparken çok terleyince cam açıp 20 dk öyle spor yaptım feci üşüttüm.teşekkir ederim bebeğim ..
ama yavaş kilo veriyorum moralim bozuk doğrusu ..
bugün öğlen çiğg köfte yedim maalesef
akşam salata ve bir parça ızgara ett..
Canım çiğ köftede ne var ben senin kadar dikkat etmiyorum yediklerime inan, bir haftadır hamur işleri kurabiyeler ara ara yiyorum ama ekmek ve şeker almadığım için dengeliyorum galiba.2 kilo vermişim.Tabi sporunda katkısı çok fazla.Şimdi ara verdim antibiyotik kullanıyorum spor yaparken çok terleyince cam açıp 20 dk öyle spor yaptım feci üşüttüm.Bitsin devam edicem canım.
Canım gün içerisinde yaktığın kalori yediğinden çok olursa kilo vermeye başlarsın.ben dikkat ediyorum canım yaa ama veremiyorum sanki .. moralim bozuluyor ..
Canım gün içerisinde yaktığın kalori yediğinden çok olursa kilo vermeye başlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?