- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
Ne oneriyosunuz yarın sabah sezeryan olacak zor olurmu başlarda ne yapmam gerek tirsiyorummmm
dd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence genel anestezi olInsAllah yarı uyusturacam korkuyorum iyice uyustururlar dimi hissetmem birseeeyy
önce rahat olun, korkacak birşey yok. iki kez sezeryan bir kez de açık yumurtalık ameliyatı oldum.Ne oneriyosunuz yarın sabah sezeryan olacak zor olurmu başlarda ne yapmam gerek tirsiyorummmmdd
16 yaşındasın doğru mu?![]()
Ne oneriyosunuz yarın sabah sezeryan olacak zor olurmu başlarda ne yapmam gerek tirsiyorummmmdd
Valla yaşı gördükten sonra annesi mi yazdı hesabından acaba dedimneee 16 mı
Canım epidural sezaryen oldum birşey hissetmiyorsun merak etmeNe oneriyosunuz yarın sabah sezeryan olacak zor olurmu başlarda ne yapmam gerek tirsiyorummmmdd
Niye??Bence genel anestezi ol
Ayy inşAllah dedigin gibidirCanım kendini korkutarak gitme.pozitif ol ne kadar iyi duşunursen o kadar iyi geçer.bebişini duşun yarın ona kavuşacsğını aklına getir.gobeğinde tuy varsa al.orda almalarına gerek kalmaz.gece yemek yemeyi bırak boydan gecelik al çünkü ameliyat olacağın için pantolon pijama giyemiyor insan bolca ped al ama ben hasta bezi kullandım.ameliyat sırasında bir ağrı sızı yok 40 dkkada bitecek herşey.sonrasında hafif bir ağrı var oda bigun sonra geçer 3 güne ayaklanırsın merak etme.
Amin esimde bagiramazsin şimdiki gibi dikisler patlar bebegi kucaklayamazsin saga sola tutunarak yurursun falan diyor sinirimi bozuyorCanım epidural sezaryen oldum birşey hissetmiyorsun merak etme
Bol 2 tane geceliğin olsun( pijama giymek pek mümkün değil) emzirmeye uygun, yanına bir çorap al yaz ama ameliyattan çıkınca insan üşüyebiliyor.
Büyük beden kullan at iç çamaşırı tavsiye ederim.
Doğum yapacağın kurumu bilmiyorum veriyorlar mı vermiyorlar mı büyük hasta pedleri var onlardan da edinebilirsin.
Kişiye kişiye değişmekle birlikte 1 haftada toparlanırsın. Kimisinin daha kısa da sürüyor.
Hayırlı doğumlar canım![]()
16 inşAllah yaakaç yaşındasın cnm?
genel anesteziyi bebek açısından tavsiye etmem.
dr um yapmadı bana.
epidural en rahatı.