Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben panik atak hastasıyım şu an 19 haftalık hamileyim sezeryandan başka doğum düşünemiyorum ama çok korkuyorum . çok ağrım olurmu neler yaşayacağım yardım edin ltf
s.a. ben ikisinide yasadigim icin sana sunu diyebilirim. bence normal dogurabilirsen normal yap. cünkü o zaman anne oldugunu tam anlamiyla hissedersin. tamam zor ama inan bana cok güzel bir duygu o duyguyu sezeryanla tadamazsin. sonra normal dogumdan sonra agrilarin sancilarin hepsi geciyo bebeginle daha güzel ilgilenirsin ama sezeryanla agridan bebegi pek düsünemiyorsun. bence risk olmadiktan sonra bütün arkadaslara tavsiyem normal dogum yapsinlar. sezeryan bence en son care olmali. vucud icinde bebek icinde normal dogum en iyisi. sunu düsün milyonlarca kadin dogurmus hem bir tane degil 6,7,8 bile doguran var öyle cok zor olsaydi yapabilirlermiydi..
Aynı fikirdeyim.Ben de hem normali hem de sezaryanı yaşadım..Kesinlikle sezaryan sonrası daha zor..Normal doğum sonrası hiç ağrı sızı kalmıyor..Sağlık sorunları yoksa normal doğum tercih edilmeli..Sezaryanda hiç ağrı sızı hissedilmemesi mümkün değil..Zira sezaryan aslında bir doğum şekli değildir..AMELİYATTIR....
sezeryan sonrası ağrım sızım olmadı diye yazdığımdan, işaretlediğim cümlenize cevap verme gereği duydum..
takdir edersiniz ki her insanın ağrı eşiği, vucüt direnci farklıdır..ayrıca sezeryan ameliyatını yapan eller ve yapılma tekniği de farklı farklıdır...dolayısı ile siz sezeryan sonrası çok ağrı sızı çekerken bir diğeri çok az acı duymuş olabilir...neden ağrı sızı olmaması imkansız diyerek yalanlama gereği duydunuz anlayamadım...
buraya yalnızca güzel tecrübemizi yazdık...bu demek değildir ki; normal doğum yapmayın gidin sezeryan olun sezeryan olmak çok güzel ki ben 12 saat suni sancı çektim ve normal doğum olamadı...buraya yazma nedenimiz zorunlu hallerde sezeryan olacak arkadaşları bir nebze de olsa rahatlatmak...boş şeyler anlatıp insanları kandırmak değil...ne yaşadıysam birebir onu yazdığımdan emin olabilirsiniz..
s.a. ben ikisinide yasadigim icin sana sunu diyebilirim. bence normal dogurabilirsen normal yap. cünkü o zaman anne oldugunu tam anlamiyla hissedersin. tamam zor ama inan bana cok güzel bir duygu o duyguyu sezeryanla tadamazsin. sonra normal dogumdan sonra agrilarin sancilarin hepsi geciyo bebeginle daha güzel ilgilenirsin ama sezeryanla agridan bebegi pek düsünemiyorsun. bence risk olmadiktan sonra bütün arkadaslara tavsiyem normal dogum yapsinlar. sezeryan bence en son care olmali. vucud icinde bebek icinde normal dogum en iyisi. sunu düsün milyonlarca kadin dogurmus hem bir tane degil 6,7,8 bile doguran var öyle cok zor olsaydi yapabilirlermiydi..
ne kadar saçma konuşuyosunuz sezeryanla doğum yapanların anneliğini yargılayamazsınız böyle kafanıza göre demekki doğumla ilgili sorun yaşamamışsınızki normal doğurmuşsunuz sanırım 60 lı yaşlardasınızki böyle cahil cahil konuşuyosunuz![]()