Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım korkma hiç benim arkadasım hemen diğer ay hamile kaldı.Merhaba benim sezeryanımın üstünden 4 ay geçmişti hamile kaldım şuan 3 aylık hamileyim korkuyorum Bi sıkıntı çıkar mı sizce etrafında böyle hemen hamile kalanlar var mı?
Hayırlı olsun, benim sezaryenle ilgili deneyimim yok ama iç dikişlerin falan iyileşmesi için 1-2 sene geçmeli deniyor, doktorunuz bilgi vermedi mi acaba bu konuda?Merhaba benim sezeryanımın üstünden 4 ay geçmişti hamile kaldım şuan 3 aylık hamileyim korkuyorum Bi sıkıntı çıkar mı sizce etrafında böyle hemen hamile kalanlar var mı?
Sağ sağlim kucağına alırsın inşallahCanım korkma hiç benim arkadasım hemen diğer ay hamile kaldı.
Emin ol bütün hamilelerde bu korku psikolojisi var. Bende de enfeksiyon var diye sanki sürekli bebeğime bsy olacak diye korkuyorum
İnşAllah bişey olmaz ya bende korkuyorum6 ay sonra kalan arkadasin oldu bisey olmadi. Suan gorumcemin gelinide hamile oda 5 ay gecti. Keske dikkat etseydiniz herkesin bunyesi kaldiramayabilir
Saol teşekkür ederim bilgi vermemişti ben sordum kalanlar var dedi sadece düzenli kontra lazım tabi e bazen de bütçe yetmiyor özel içinHayırlı olsun, benim sezaryenle ilgili deneyimim yok ama iç dikişlerin falan iyileşmesi için 1-2 sene geçmeli deniyor, doktorunuz bilgi vermedi mi acaba bu konuda?
Devlet hastanelerinde de çok iyi drlar var, aylık kontrollerinize mutlaka gidin, ağır iş yapmamaya, üşütmemeye dikkat edin, bir de mutlaka vitamin mineral takviyesi alın, sağlıkla gelsin bebeğinizSaol teşekkür ederim bilgi vermemişti ben sordum kalanlar var dedi sadece düzenli kontra lazım tabi e bazen de bütçe yetmiyor özel için
Kan ilacı kullanıyorum şuan Bi kere tek gittim devlete daha yine randevü aldım inşallah gidecem bakalm amin inşallah Allah razı olsunDevlet hastanelerinde de çok iyi drlar var, aylık kontrollerinize mutlaka gidin, ağır iş yapmamaya, üşütmemeye dikkat edin, bir de mutlaka vitamin mineral takviyesi alın, sağlıkla gelsin bebeğiniz![]()
Amin canım insaAllahSağ sağlim kucağına alırsın inşallahinşallah dediğin gibi bişey olmaz Bi daha evlat acısı çekmek istemiyorum...
Umarim olmaz en azindan rahim genislemeye baslayana kadar biraz daha zaman gecerİnşAllah bişey olmaz ya bende korkuyorum
Amin amin inşallah çok saolAmin canım insaAllahRabbim bir daha yaşatmasın sana da sende insaAllah bebişini selametle kucagına alırsın
![]()
Ben de öyle düşünüyorum ben zayıf Bi insanım fazla da kilo alamıyorumUmarim olmaz en azindan rahim genislemeye baslayana kadar biraz daha zaman gecer