Ya gerçekten Nasıl da şaşkınlıkla saçma saçma yorumlar okudum hala gülüyorum :))
Hangi yıldayız biz? Bu geri kafalılık, araştırmadan etmeden çok bilmiş gibi konuşmalar nerden geliyor acaba :))
Çatı darlığı diye birşey yokmuş Muş ta, Doktorlar sezeryan için uyduruyomuş ta bilmem ne :)
Her kadın Nasıl 5 kilo bir bebeği doğuramazsa, 3.5 kilo bir bebeği bile doğrurayamacak bayanlar var (çatı kemikleriyle ilgili bir durum bu), kendinizle annenizle halanızla teyzenizle kıyaslamalar yapıp durmayın, araştırın bol bol öyle yazın, konu sahibini de strese sokup kafasını karıştırmayın lütfen ...
Aynı durumlardayız Can'ım nerdeyse, 37+3 te bebeğim 3650kg, aylardır kendimi şartladım normal olucak normal olucak diye (2bebek kayıp yaşamış biri olarak) 2 dr değiştirdim ilk doktorumda şimdiki doktorumda 4 kg geçerse ve normal doğum başlamazsa sezeryan olmamı öneriyor ..
Bende artık kendimi onlara bıraktım ki çevremde de çok şükür burda bazı yorum yazan arkadaşlar gibi kişiler yok :) yok bekle normal olsun başka doktorlara da görün bilmem ne ...
Son kez haftaya kontrol edecek doktorum ki 4 kg olucak haftaya, 38+4, Doğum için en ufak bir belirti olmazsa yine ( rahimde yumuşama, açılma, bebeğin kanala inmeye başlaması gibi)
Sezeryan için gün vericek haftaya sezeryan doğum gerçekleşecek ...
He bu arada çatı muayenemi yaptı doktorum, 10 gün içinde normal doğum başlarsa rahat yaparsın ama geçerse ve Bebek 4 kg geçmiş olursa yapamazsın çok zorlanırsın Dedi
Kafası da büyük olduğu için bebeğin ..
Yani bunu eğitim almış ve iyi bir hastanede çalışan, güvendiğim doktorum söylüyor .. Kocakarı laflarına uydurmalarına, kendi kafalarında kurdukları senaryoları dinleme sakın .. Doktorunu dinle mutlaka ..