Sezeryan dikiş !!!! Kızlar

anonimcikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar 5 ay önce sezeryan oldum ilk doğum çok şükür çok güzel geçmişti ne ağrı ne sızı olmadı ama sezeryandan beri dikişimin sol tarafında bi sertlik var ağrı yapmıyor hiçbir problem yok ama o sertlik duruyor öyle sabit doktora da gidemedim gidicem en kısa sürede başına gelen geçiren oldu mu korkuyorum valla sağlık anksiyetem var hele o yüzden daha da korkuyorum

Yani bir şey denilemez doktorunuz bir görsün. Bazen dikiş sonunda bir düğüm gibi bir şey farklı hisler yapabilir diye biliyorum.

5 ay gecmıs doktora gidin . Kendınız önceliğiniz olsun .

Gecenın 2.30 unda konu açıp cevap cevap die yazmanız size fayda sağlamaz 5 ay durmuşsunuz az daha durun sabah gören olursa yazar . Sağlık anksiyeteniz olmasa kaç ay duracaktınız acaba

O bir tarafta ve bir noktadaki sertlik dugum atilan kisim. Benim de solda ve baslangic yerindeydi. 6 yil gecti ustunden ne zaman yumusadi gecti hatrlamiorum. Hatta o cizgi gb iz kompe siliklesti kisa sure sonra gorunmez oldu ama o sert baslangic yada bitis noktasi neyse bi sure daha belirgin kaldi, izin siliklesmesi zaman aldi. Bence tedrgn olucaginiz bi durum yoktur.

Ne kadar kaba bir yorum :) ne diyim yani çok entresansınız ne zaman gideceğim sizi ilgilendirmez ne durumda ne halde olduğumu bilmeden yargılamak ne kadar da kolay Allah kalbinize iyilik versin iyi akşamlar :)

yardımınız için çok teşekkür ederim

Ne kadar kaba bir yorum :) ne diyim yani çok entresansınız ne zaman gideceğim sizi ilgilendirmez ne durumda ne halde olduğumu bilmeden yargılamak ne kadar da kolay Allah kalbinize iyilik versin iyi akşamlar :)
Amin cumlemızın

`