- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi anonimcikk
-
O bir tarafta ve bir noktadaki sertlik dugum atilan kisim. Benim de solda ve baslangic yerindeydi. 6 yil gecti ustunden ne zaman yumusadi gecti hatrlamiorum. Hatta o cizgi gb iz kompe siliklesti kisa sure sonra gorunmez oldu ama o sert baslangic yada bitis noktasi neyse bi sure daha belirgin kaldi, izin siliklesmesi zaman aldi. Bence tedrgn olucaginiz bi durum yoktur.Kızlar 5 ay önce sezeryan oldum ilk doğum çok şükür çok güzel geçmişti ne ağrı ne sızı olmadı ama sezeryandan beri dikişimin sol tarafında bi sertlik var ağrı yapmıyor hiçbir problem yok ama o sertlik duruyor öyle sabit doktora da gidemedim gidicem en kısa sürede başına gelen geçiren oldu mu korkuyorum valla sağlık anksiyetem var hele o yüzden daha da korkuyorum
Ne kadar kaba bir yorum :) ne diyim yani çok entresansınız ne zaman gideceğim sizi ilgilendirmez ne durumda ne halde olduğumu bilmeden yargılamak ne kadar da kolay Allah kalbinize iyilik versin iyi akşamlar :)5 ay gecmıs doktora gidin . Kendınız önceliğiniz olsun .
Gecenın 2.30 unda konu açıp cevap cevap die yazmanız size fayda sağlamaz 5 ay durmuşsunuz az daha durun sabah gören olursa yazar . Sağlık anksiyeteniz olmasa kaç ay duracaktınız acaba
yardımınız için çok teşekkür ederimO bir tarafta ve bir noktadaki sertlik dugum atilan kisim. Benim de solda ve baslangic yerindeydi. 6 yil gecti ustunden ne zaman yumusadi gecti hatrlamiorum. Hatta o cizgi gb iz kompe siliklesti kisa sure sonra gorunmez oldu ama o sert baslangic yada bitis noktasi neyse bi sure daha belirgin kaldi, izin siliklesmesi zaman aldi. Bence tedrgn olucaginiz bi durum yoktur.
Tamamdır çok teşekkür ederimUsutmemeye dikkat edin
Amin cumlemızınNe kadar kaba bir yorum :) ne diyim yani çok entresansınız ne zaman gideceğim sizi ilgilendirmez ne durumda ne halde olduğumu bilmeden yargılamak ne kadar da kolay Allah kalbinize iyilik versin iyi akşamlar :)