Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben doğum yapalı beş ay oldu sezeryan dikişimin bir tarafi şerit şeklinde kabarik ve mütemadiyen kaşınıyo dokununca da o taraf sert.ama agri sizi akinti yok normal mi sizce görüşlerinizi bekliyorum
bende sezaryen oldum ilk .. Dediğin sorunlarla hiç karşılaşmadım .. Ben aylık kontrole bile gitmedim 1 ay sonra bebekle muayneye gel demişlerdi ben gitmedim iyiyim idye çok şükür birşeyimde olmadı sen doktora git yinede.. İnşallah bir sorun olmaz ..
merhaba ben doğum yapalı beş ay oldu sezeryan dikişimin bir tarafi şerit şeklinde kabarik ve mütemadiyen kaşınıyo dokununca da o taraf sert.ama agri sizi akinti yok normal mi sizce görüşlerinizi bekliyorum
canm bnde sezeryanla doğum yapan ve daha öncesindende 1 amliyat geçiren biri olarak söylemeliyimki normal çünkü iyileşiyor yara iyileşirken kaşınır sorun yok için rahat etsin iz zamanla silikleşicek ve sertliklerde gidicek ama uzun zaman gerekiyor bnm kızım 1 yaşında hala var mesela ama annemde yok annemde 3 çocuk annesi ve 3üde sezeryan
canm bnde sezeryanla doğum yapan ve daha öncesindende 1 amliyat geçiren biri olarak söylemeliyimki normal çünkü iyileşiyor yara iyileşirken kaşınır sorun yok için rahat etsin iz zamanla silikleşicek ve sertliklerde gidicek ama uzun zaman gerekiyor bnm kızım 1 yaşında hala var mesela ama annemde yok annemde 3 çocuk annesi ve 3üde sezeryan
bende sezaryen oldum ilk .. Dediğin sorunlarla hiç karşılaşmadım .. Ben aylık kontrole bile gitmedim 1 ay sonra bebekle muayneye gel demişlerdi ben gitmedim iyiyim idye çok şükür birşeyimde olmadı sen doktora git yinede.. İnşallah bir sorun olmaz ..