sezeryan dikişi

sidelya2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
141
4
0
İstanbul
Merhaba ben doğum yapalı beş ay oldu sezeryan dikişimin bir tarafi şerit şeklinde kabarik ve mütemadiyen kaşınıyo dokununca da o taraf sert.ama agri sizi akinti yok normal mi sizce görüşlerinizi bekliyorum

bende sezaryen oldum ilk .. Dediğin sorunlarla hiç karşılaşmadım .. Ben aylık kontrole bile gitmedim 1 ay sonra bebekle muayneye gel demişlerdi ben gitmedim iyiyim idye çok şükür birşeyimde olmadı :1: sen doktora git yinede.. İnşallah bir sorun olmaz ..

merhaba ben doğum yapalı beş ay oldu sezeryan dikişimin bir tarafi şerit şeklinde kabarik ve mütemadiyen kaşınıyo dokununca da o taraf sert.ama agri sizi akinti yok normal mi sizce görüşlerinizi bekliyorum

canm bnde sezeryanla doğum yapan ve daha öncesindende 1 amliyat geçiren biri olarak söylemeliyimki normal çünkü iyileşiyor yara iyileşirken kaşınır sorun yok için rahat etsin iz zamanla silikleşicek ve sertliklerde gidicek ama uzun zaman gerekiyor bnm kızım 1 yaşında hala var mesela ama annemde yok annemde 3 çocuk annesi ve 3üde sezeryan

canm bnde sezeryanla doğum yapan ve daha öncesindende 1 amliyat geçiren biri olarak söylemeliyimki normal çünkü iyileşiyor yara iyileşirken kaşınır sorun yok için rahat etsin iz zamanla silikleşicek ve sertliklerde gidicek ama uzun zaman gerekiyor bnm kızım 1 yaşında hala var mesela ama annemde yok annemde 3 çocuk annesi ve 3üde sezeryan
Ay canım içimi rahatlattin tesekkur ederim

bende sezaryen oldum ilk .. Dediğin sorunlarla hiç karşılaşmadım .. Ben aylık kontrole bile gitmedim 1 ay sonra bebekle muayneye gel demişlerdi ben gitmedim iyiyim idye çok şükür birşeyimde olmadı :1: sen doktora git yinede.. İnşallah bir sorun olmaz ..

Ya kendi doktoruma gidemedim bu gittiğim doktor da dogru düzgün bakmadı bile iskillendim ben de allah bagislasin bebeginizi bu arada

Back
X