Sezeryan dikişleri :(

Arası az bence normal

Bebek de iri imiş zaten

Arkadaşım kist ameliyatı sonrası gebe kaldı

Yıl Nike geçmemiş olacaktı Doktor 36. Haftada aldı eğer ağrınız artarsa gidin zaten büyümüş bayağı alır erken belki

Ya neden sez olasınızkı ben bırını tanıyorum bebegı beş yada altı aylıkken hamile kaldı ve normal dogum yaptı ilk dogum sez

Ben valla korunurken kaldım :KK53: Gerçi sayılır mı, haplarımı almayı unuttuğum zamanlar vardı. Artık benim sadık yarim 3 aylık iğnelerdir :süslü:
zaten korunurken hamile kaldım diyenlerin büyük çouğunluğu ya hapı düzenli kullanmıyor,ya prezervatifi ilişki başından takmıyor ya da geri çekilmeye korunma diyor :oha:(bu yeni smileyler çok şekermiş:)
delik kondoma denk gelip hamile kalanların veya hapı düzenli almalaırna rağmen hamile kalanlar eminim %1 den azdır:):)

zaten korunurken hamile kaldım diyenlerin büyük çouğunluğu ya hapı düzenli kullanmıyor,ya prezervatifi ilişki başından takmıyor ya da geri çekilmeye korunma diyor :oha:(bu yeni smileyler çok şekermiş:)
delik kondoma denk gelip hamile kalanların veya hapı düzenli almalaırna rağmen hamile kalanlar eminim %1 den azdır:):)
Geri çekilme tamamen erkeklerin bencil zevki. Ben kendi unutkanlığımın kurbanıyım :skandal:

Be im kuzenim gecen eylulde sezeryan oldu.bebis 4aylikken bida hamile kaldi suan iste oglu 7aylik yolcumuzda 3-3bucuk olmasi lazm. Dr demis ayni yerden olmaz az daha altindan kesilcek diye

Ben doğumdan 5 ay sonra hamile kaldım tekar. Ancak sorun yaşamadım. Haliyle ikisi de sezaryen. Hatta bekarken myom ameliyatı olmuştum ilk sezaryen dikişi de ondan dolayı oldu.

missburc missburc ben ilk evliligimde igne denemistim 7sene once ama aylik olmam gerekiofu ve ilk ay konurunun bunye alissin diodu snra extra onlem almanixa gerek kalmaz ikinciden itibaren dendi. Ama 2.de de okadar gogus agrim olduki yaniodu goguslerim agridan apse yapmis gibi.bende sezeryan oldm 4ay once. Spiral taktiramadm saglik ocagi sezeryan oldgm icin 7ay snra takiomus,rahim yirtilabilir diye riske girmiolar. Su igne hakknda bilgilendirimsn beni rica etsem

kardeşimle yaşitsin daha gen hafta sözlendi ve biz kızdık erken diye allah pişman etmesin ailece mutlu hızurlu bir yuvan olsun inşallah bende erken evlendim hayata erken atıldım pişmanım cok şükğr mutluyum ama gençlik gitmiş farkında değildim.hayırlı dogumlar

missburc missburc ben ilk evliligimde igne denemistim 7sene once ama aylik olmam gerekiofu ve ilk ay konurunun bunye alissin diodu snra extra onlem almanixa gerek kalmaz ikinciden itibaren dendi. Ama 2.de de okadar gogus agrim olduki yaniodu goguslerim agridan apse yapmis gibi.bende sezeryan oldm 4ay once. Spiral taktiramadm saglik ocagi sezeryan oldgm icin 7ay snra takiomus,rahim yirtilabilir diye riske girmiolar. Su igne hakknda bilgilendirimsn beni rica etsem
Ben de emzirdiğim için yapmıyorlar emzirene iğne sanırım, ben doğuralı 1 ay oldu henüz eşimle yakınlaşmadık. Ama kondom kullanacak ben iğnelere başlayana kadar. Aylık yerine 3 aylık yaptırcam ben emzirmeyi bırakınca. Kocalar kendi zevkleri için kondom kullanmıyor ama kusura bakmasın eşek gibi kullanacak.

Ben de emzirdiğim için yapmıyorlar emzirene iğne sanırım, ben doğuralı 1 ay oldu henüz eşimle yakınlaşmadık. Ama kondom kullanacak ben iğnelere başlayana kadar. Aylık yerine 3 aylık yaptırcam ben emzirmeyi bırakınca. Kocalar kendi zevkleri için kondom kullanmıyor ama kusura bakmasın eşek gibi kullanacak.
öncelikle bebeğin hayırlı olsun..:)
incecik olanları var biz yıllardır kullanıyoruz o kadar alıştık ki,farkına bile varmıyoruz..bence sadece söylenti ya da eski kalın kondomlar için geçerli...hem kondom hem geri çekilme olursa da delik riski de olmuyor ;)
buna rağmen de hamile kalınırsa güle oynaya doğrur insan ,gelesi varmış bebeğin diye :):)

Ben emziremiyorum. İgne degisiomu tek bi igne mi? Yani ismini solesen?

öncelikle bebeğin hayırlı olsun..:)
incecik olanları var biz yıllardır kullanıyoruz o kadar alıştık ki,farkına bile varmıyoruz..bence sadece söylenti ya da eski kalın kondomlar için geçerli...hem kondom hem geri çekilme olursa da delik riski de olmuyor :KK66:
buna rağmen de hamile kalınırsa güle oynaya doğrur insan ,gelesi varmış bebeğin diye :):)
Tabii canım şimdi zero falan onları aldım geçen gün, bi tanesini çıkardım şöyle baktım tenimi daha iyi hissettim öyle iyi yapmışlar. 1-2 gün içinde yakınlaşmayı düşünüyorum artık 1 ay oldu doğuralı.
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese :)

Back
X