sezeryan dikişlerim ağrıyor

serentyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.480
2.476
63
oğlan 16 aylık oldu benim sezeryan dikişlerim ağrıyor içten içe batıyor bu normalmi

Ne alaka hanımefendi kadın başka bir soru soruyor siz ne diyorsunuz.tüh vah keşke normal dogursaydim diye hayıflanmasini mi bekliyorsunuz anlamadim
Hayır tabiki de sezeryan bazen geç iyilesiyo o yüzden söyledim niye normal dogurmazsin demedimki herkesin tercihine kalmış bişey

Hayır tabiki de sezeryan bazen geç iyilesiyo o yüzden söyledim niye normal dogurmazsin demedimki herkesin tercihine kalmış bişey
Herkesin tercihi değil doktor isteği ile oluyor genelde. Mecburen bunu olmak zorunda olan insanlar var.

O zaman bu şekilde cevaplayabilirdiniz normalin avantajı bu iste demek yerine.normale elverişli olsaydı şartlar dogururdu zaten.ama soru bu degil

oğlan 16 aylık oldu benim sezeryan dikişlerim ağrıyor içten içe batıyor bu normalmi
Üşüttmüssündür dicektim amaa senin ki çok farklı istersen doktoruna bi görün ama korkma normaldiirr bence çünku bende üşütünce öyle oluyorum hepmi ağrıyo

O zaman bu şekilde cevaplayabilirdiniz normalin avantajı bu iste demek yerine.normale elverişli olsaydı şartlar dogururdu zaten.ama soru bu degil
Bebek vardı kucağımda elim deydi yazdiklarimi tamamlamadan o şekilde gitdi gerisini yazamadan hemen her taraftan yazılar geldi zaten hemede yargılamaya başlayın

Normalin işte avantaji orda hemen toparlaniyosun
Sezeryan doğum yapmak zorunda kalıp sonrasında küçük büyük problemler yaşayanlar var, örneğin ben sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım ve ciddi bir sorun yaşamadım
Diğer yandan normal doğum yapıp hayatı kabusa dönenler de var, örneğin babaannem normal doğum yapmak zorunda kaldı ve idrar kesesi sarktı asla idrarını tutamıyordu, günlerce ıkınmaktan göbek fıtığı vardı ve sürekli tekrarlıyordu
Doğumun avantajı nedir biliyor musunuz (normal yada sezeryan) bebeğin ve sizin sağlıklı ve hayatta olmanız, bu kadar basit
Benim bebeğim normal yolla doğsaydı şuan hayatta değildi mesela, hani avantaj?
Yengem inatla sezeryan doğum yapmasa defalarca ameliyat olmak zorunda kalmayacaktı
Örnek çok da sizin amacınız çok başka

Doktora danışın
Ben bunların normal olduğunu düşünüyorum, o bölge bir travma yaşıyor, bütünlüğü bozulan yada müdahale edilen kesilen kırılan yanan yerlerin tam manasıyla doğal haline döneceğini düşünmüyorum

Bu üyeye başka başlıkta da denk geldim yine sıkıntısı olan bir insanı rencide edici ve herkesi rahatsız eden bir yorum yazmıştı. Buraya insanların yarasından zevk almaya gelmiş resmen.

Bu üyeye başka başlıkta da denk geldim yine sıkıntısı olan bir insanı rencide edici ve herkesi rahatsız eden bir yorum yazmıştı. Buraya insanların yarasından zevk almaya gelmiş resmen.

Alsın ya, insanların yarasından zevk alabiliyorsa alsın, herkes kendine yakışanı yapar, ona da bu yakışıyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…