Ne alaka hanımefendi kadın başka bir soru soruyor siz ne diyorsunuz.tüh vah keşke normal dogursaydim diye hayıflanmasini mi bekliyorsunuz anlamadimNormalin işte avantaji orda hemen toparlaniyosun
Hayır tabiki de sezeryan bazen geç iyilesiyo o yüzden söyledim niye normal dogurmazsin demedimki herkesin tercihine kalmış bişeyNe alaka hanımefendi kadın başka bir soru soruyor siz ne diyorsunuz.tüh vah keşke normal dogursaydim diye hayıflanmasini mi bekliyorsunuz anlamadim
Doktorun görmesinde fayda var,iç dikişler geç iyileşir panik olmayın.oğlan 16 aylık oldu benim sezeryan dikişlerim ağrıyor içten içe batıyorbu normalmi
doktora görünmekte fayda var. Usutup hasta olunduğunda ağrıdigini duymustum ama sizinki farklı olabilir.oğlan 16 aylık oldu benim sezeryan dikişlerim ağrıyor içten içe batıyorbu normalmi
Herkesin tercihi değil doktor isteği ile oluyor genelde. Mecburen bunu olmak zorunda olan insanlar var.Hayır tabiki de sezeryan bazen geç iyilesiyo o yüzden söyledim niye normal dogurmazsin demedimki herkesin tercihine kalmış bişey
O zaman bu şekilde cevaplayabilirdiniz normalin avantajı bu iste demek yerine.normale elverişli olsaydı şartlar dogururdu zaten.ama soru bu degilHayır tabiki de sezeryan bazen geç iyilesiyo o yüzden söyledim niye normal dogurmazsin demedimki herkesin tercihine kalmış bişey
Üşüttmüssündür dicektim amaa senin ki çok farklı istersen doktoruna bi görün ama korkma normaldiirr bence çünku bende üşütünce öyle oluyorum hepmi ağrıyooğlan 16 aylık oldu benim sezeryan dikişlerim ağrıyor içten içe batıyorbu normalmi
Bebek vardı kucağımda elim deydi yazdiklarimi tamamlamadan o şekilde gitdi gerisini yazamadan hemen her taraftan yazılar geldi zaten hemede yargılamaya başlayınO zaman bu şekilde cevaplayabilirdiniz normalin avantajı bu iste demek yerine.normale elverişli olsaydı şartlar dogururdu zaten.ama soru bu degil
Sezeryan doğum yapmak zorunda kalıp sonrasında küçük büyük problemler yaşayanlar var, örneğin ben sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım ve ciddi bir sorun yaşamadımNormalin işte avantaji orda hemen toparlaniyosun
Benim 24 ay yani 2 sene boyunca dogumda parcalanan vajinasina atilan dikisleri iyilesemediginden oturamayan arkadasim var. Demek ki neymis, illa bir sey kesin iyidir dememeliymisizNormalin işte avantaji orda hemen toparlaniyosun
Bu üyeye başka başlıkta da denk geldim yine sıkıntısı olan bir insanı rencide edici ve herkesi rahatsız eden bir yorum yazmıştı. Buraya insanların yarasından zevk almaya gelmiş resmen.Sezeryan doğum yapmak zorunda kalıp sonrasında küçük büyük problemler yaşayanlar var, örneğin ben sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım ve ciddi bir sorun yaşamadım
Diğer yandan normal doğum yapıp hayatı kabusa dönenler de var, örneğin babaannem normal doğum yapmak zorunda kaldı ve idrar kesesi sarktı asla idrarını tutamıyordu, günlerce ıkınmaktan göbek fıtığı vardı ve sürekli tekrarlıyordu
Doğumun avantajı nedir biliyor musunuz (normal yada sezeryan) bebeğin ve sizin sağlıklı ve hayatta olmanız, bu kadar basit
Benim bebeğim normal yolla doğsaydı şuan hayatta değildi mesela, hani avantaj?
Yengem inatla sezeryan doğum yapmasa defalarca ameliyat olmak zorunda kalmayacaktı
Örnek çok da sizin amacınız çok başka
Bu üyeye başka başlıkta da denk geldim yine sıkıntısı olan bir insanı rencide edici ve herkesi rahatsız eden bir yorum yazmıştı. Buraya insanların yarasından zevk almaya gelmiş resmen.Sezeryan doğum yapmak zorunda kalıp sonrasında küçük büyük problemler yaşayanlar var, örneğin ben sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım ve ciddi bir sorun yaşamadım
Diğer yandan normal doğum yapıp hayatı kabusa dönenler de var, örneğin babaannem normal doğum yapmak zorunda kaldı ve idrar kesesi sarktı asla idrarını tutamıyordu, günlerce ıkınmaktan göbek fıtığı vardı ve sürekli tekrarlıyordu
Doğumun avantajı nedir biliyor musunuz (normal yada sezeryan) bebeğin ve sizin sağlıklı ve hayatta olmanız, bu kadar basit
Benim bebeğim normal yolla doğsaydı şuan hayatta değildi mesela, hani avantaj?
Yengem inatla sezeryan doğum yapmasa defalarca ameliyat olmak zorunda kalmayacaktı
Örnek çok da sizin amacınız çok başka
Alsın ya, insanların yarasından zevk alabiliyorsa alsın, herkes kendine yakışanı yapar, ona da bu yakışıyor demekkiBu üyeye başka başlıkta da denk geldim yine sıkıntısı olan bir insanı rencide edici ve herkesi rahatsız eden bir yorum yazmıştı. Buraya insanların yarasından zevk almaya gelmiş resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?