Sezeryan dikişlerin acıması,korku!

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Bayanlar 2 buçuk aylık hamileyim.Bu üçüncü gebeliğim.dışarda dolandığımda dikişleri de bıçak batması gibi acı oluyor.Ağrı giriyor yorulduğu da.Hani son aylar olsa neyse daha karnım bile büyümedi.diğer doğumumla arada 8 sene var dikişleri de yeni değil yani.Ama niyeyse böyle.Diyorum karnım büyüyüpte 6 ,7 aylık olunca napıcam korkuyorum.yaşım 37 yaşımda var.ikinci çocuğuma hamileyken son ayları da çok ağrım oldu dıkışlerımde.sezeryana girdiğimde mepersem dikişlerim açılma yapmış sezeryanı yapan doktor dedi.doğumumada vardı suyum gelince gittik öyle alındım sezeryana.benim gibi olan varmı korkmayabasladım napucam.doktor rısklı bulurmu acaba gebeliğimi yaşımda var

Bayanlar 2 buçuk aylık hamileyim.Bu üçüncü gebeliğim.dışarda dolandığımda dikişleri de bıçak batması gibi acı oluyor.Ağrı giriyor yorulduğu da.Hani son aylar olsa neyse daha karnım bile büyümedi.diğer doğumumla arada 8 sene var dikişleri de yeni değil yani.Ama niyeyse böyle.Diyorum karnım büyüyüpte 6 ,7 aylık olunca napıcam korkuyorum.yaşım 37 yaşımda var.ikinci çocuğuma hamileyken son ayları da çok ağrım oldu dıkışlerımde.sezeryana girdiğimde mepersem dikişlerim açılma yapmış sezeryanı yapan doktor dedi.doğumumada vardı suyum gelince gittik öyle alındım sezeryana.benim gibi olan varmı korkmayabasladım napucam.doktor rısklı bulurmu acaba gebeliğimi yaşımda var
Bir perinatoğa görünmeni tavsiye ederim riskli gebelik uzmanı

Oncelikle gecmis olsun ccnm nasil oldun simdi doktorua gittinmi??😇

Bende ayni konuda muzdaribim de ondan merak ediyorum nasil oldunuz
Sizin kaçıncı hamilelik ve sizinde ilk sylardamı basladı bu ağrılar.ben 2 buçuk aylıktım ilk acımaya basladığında doktor dikişlerin acıması imkansız henüz bebek çok küçük 40 Gr dedi.karnın gerilmemiştr bile dedi anlamadım ama oluyo işte hala.Asıl korkum bebek iyice ağırlaşınca o zaman nolacak🥺

Sizin kaçıncı hamilelik ve sizinde ilk sylardamı basladı bu ağrılar.ben 2 buçuk aylıktım ilk acımaya basladığında doktor dikişlerin acıması imkansız henüz bebek çok küçük 40 Gr dedi.karnın gerilmemiştr bile dedi anlamadım ama oluyo işte hala.Asıl korkum bebek iyice ağırlaşınca o zaman
Rabbim sifa versin ben daha cok yeniyim adetim yeni gecti benim 4 .sezeryan gecen temizlikte cok zorlandim ondami diye dusunyorum bilemedim simdi🤔yada kasiklarimiz agriyoda biz sezeryan dikislerin agrisiylami karistiryoruz cunku benimkini daha yeni ogrendim agrim 1 haftadir var😇

Rabbim sifa versin ben daha cok yeniyim adetim yeni gecti benim 4 .sezeryan gecen temizlikte cok zorlandim ondami diye dusunyorum bilemedim simdi🤔yada kasiklarimiz agriyoda biz sezeryan dikislerin agrisiylami karistiryoruz cunku benimkini daha yeni ogrendim agrim 1 haftadir var😇
Benimde yeni hamileyken basladı bu ağrılar demekki tek değilmişim.Bişey var ki ağrıyı yani..

Back
X