- Konu Sahibi pembe dusler
-
Bir perinatoğa görünmeni tavsiye ederim riskli gebelik uzmanıBayanlar 2 buçuk aylık hamileyim.Bu üçüncü gebeliğim.dışarda dolandığımda dikişleri de bıçak batması gibi acı oluyor.Ağrı giriyor yorulduğu da.Hani son aylar olsa neyse daha karnım bile büyümedi.diğer doğumumla arada 8 sene var dikişleri de yeni değil yani.Ama niyeyse böyle.Diyorum karnım büyüyüpte 6 ,7 aylık olunca napıcam korkuyorum.yaşım 37 yaşımda var.ikinci çocuğuma hamileyken son ayları da çok ağrım oldu dıkışlerımde.sezeryana girdiğimde mepersem dikişlerim açılma yapmış sezeryanı yapan doktor dedi.doğumumada vardı suyum gelince gittik öyle alındım sezeryana.benim gibi olan varmı korkmayabasladım napucam.doktor rısklı bulurmu acaba gebeliğimi yaşımda var
Kendi doktorumuzmu yönlendiriyor.Yoksa ben kendimde gidip görünebilirmiyim.teşekkürler..Bir perinatoğa görünmeni tavsiye ederim riskli gebelik uzmanı
Kendin gidebilirsin özel olanlarda var eğitim araştırma hastanelerindede var geçmiş olsunKendi doktorumuzmu yönlendiriyor.Yoksa ben kendimde gidip görünebilirmiyim.teşekkürler..
Oncelikle gecmis olsun ccnm nasil oldun simdi doktorua gittinmi??Bayanlar 2 buçuk aylık hamileyim.Bu üçüncü gebeliğim.dışarda dolandığımda dikişleri de bıçak batması gibi acı oluyor.Ağrı giriyor yorulduğu da.Hani son aylar olsa neyse daha karnım bile büyümedi.diğer doğumumla arada 8 sene var dikişleri de yeni değil yani.Ama niyeyse böyle.Diyorum karnım büyüyüpte 6 ,7 aylık olunca napıcam korkuyorum.yaşım 37 yaşımda var.ikinci çocuğuma hamileyken son ayları da çok ağrım oldu dıkışlerımde.sezeryana girdiğimde mepersem dikişlerim açılma yapmış sezeryanı yapan doktor dedi.doğumumada vardı suyum gelince gittik öyle alındım sezeryana.benim gibi olan varmı korkmayabasladım napucam.doktor rısklı bulurmu acaba gebeliğimi yaşımda var
Bende ayni konuda muzdaribim de ondan merak ediyorum nasil oldunuzOncelikle gecmis olsun ccnm nasil oldun simdi doktorua gittinmi??
Şu an 19 haftalık olduk.ağrılar azaldı hatta yok gibi.Ama dün nedense temizlik yaptım ara ara dikişleri de acı hissettim yine.Doktor dikiş ağrılarım için magnezyum yazdı içiyorum.Sanırım yorulunca acıyı böyle ve acıcakOncelikle gecmis olsun ccnm nasil oldun simdi doktorua gittinmi??
Sizin kaçıncı hamilelik ve sizinde ilk sylardamı basladı bu ağrılar.ben 2 buçuk aylıktım ilk acımaya basladığında doktor dikişlerin acıması imkansız henüz bebek çok küçük 40 Gr dedi.karnın gerilmemiştr bile dedi anlamadım ama oluyo işte hala.Asıl korkum bebek iyice ağırlaşınca o zaman nolacakBende ayni konuda muzdaribim de ondan merak ediyorum nasil oldunuz
Rabbim sifa versin ben daha cok yeniyim adetim yeni gecti benim 4 .sezeryan gecen temizlikte cok zorlandim ondami diye dusunyorum bilemedim simdiSizin kaçıncı hamilelik ve sizinde ilk sylardamı basladı bu ağrılar.ben 2 buçuk aylıktım ilk acımaya basladığında doktor dikişlerin acıması imkansız henüz bebek çok küçük 40 Gr dedi.karnın gerilmemiştr bile dedi anlamadım ama oluyo işte hala.Asıl korkum bebek iyice ağırlaşınca o zaman
Sizin kacinci gebelik acaba?Şu an 19 haftalık olduk.ağrılar azaldı hatta yok gibi.Ama dün nedense temizlik yaptım ara ara dikişleri de acı hissettim yine.Doktor dikiş ağrılarım için magnezyum yazdı içiyorum.Sanırım yorulunca acıyı böyle ve acıcak
Benim üçüncü gebelikSizin kacinci gebelik acaba?
Benimde yeni hamileyken basladı bu ağrılar demekki tek değilmişim.Bişey var ki ağrıyı yani..Rabbim sifa versin ben daha cok yeniyim adetim yeni gecti benim 4 .sezeryan gecen temizlikte cok zorlandim ondami diye dusunyorum bilemedim simdiyada kasiklarimiz agriyoda biz sezeryan dikislerin agrisiylami karistiryoruz cunku benimkini daha yeni ogrendim agrim 1 haftadir var
Rabbim kavustursun insAllahBenim üçüncü gebelik
Bende anlamdim bu hafata randuvu aldim insAllah bi sikinti olmadan bebegimiz kucagimiza aliriz insAllahBenimde yeni hamileyken basladı bu ağrılar demekki tek değilmişim.Bişey var ki ağrıyı yani..
Amin inşallahRabbim kavustursun insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?