Sezeryan dogum sonrasi 2 senedir gecmek bilmeyen arilar sezeryanlilar.acill sizi yoruma bekliyorum

Sizin de oliyormu

• Yoruma..bekliyorum

OY: 0 0,0%
  • Acilll

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Noraapella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
6
0
86
27
Merhaba size bi sorum.olucak ben 2 yil once sezeryan oldum. Suan ki durumumda kac kisi var bilmiyorum ama iliskiden sogudum hic bir sekilde.isyek bile yok sorum şu ki esim ile iliskiye girdigimizde ic.dikisimin olduhu yerde agri hisediyorum ve siddeti artiyor cok.korkuyorum bnm.durumumda olan varsa liyfen yazsin nasi anlatilr.bu bilmiyorum ama.dogum.oncesi hic boyle.bi sorunum. Yokdu luygen yardimci olun bu hic gecmiycekmi

Bende sezeryan ile doğum yaptım anlattığınız sorunu hiç yasamadim.
Doktora gitseniz; uzun zaman olmuş 2 yıl ağrı olması çokta normal değil bence

Merhaba size bi sorum.olucak ben 2 yil once sezeryan oldum. Suan ki durumumda kac kisi var bilmiyorum ama iliskiden sogudum hic bir sekilde.isyek bile yok sorum şu ki esim ile iliskiye girdigimizde ic.dikisimin olduhu yerde agri hisediyorum ve siddeti artiyor cok.korkuyorum bnm.durumumda olan varsa liyfen yazsin nasi anlatilr.bu bilmiyorum ama.dogum.oncesi hic boyle.bi sorunum. Yokdu luygen yardimci olun bu hic gecmiycekmi

Muhakkak bi doktora gidin ultrasonla baksınlar..
Sezaryenden sonra endometriozis olma ihtimali yüksek oluyor..
Belki siz de onlardansınız..
Bi ihtimal olsun diye söylüyorum.
Regl günlerinde de ağrı ya da sızı oluyor mu aynı yerdE?

Bende iki yil oldu sezeryan olali böyle bisey yasamadim herşey gayet normal, anormal olsaydi cooktan doktora gitmistim geçmiş olsun

Back
X