Sezeryan dogum sonrası hemen hamile kalanlar bilgilerinizi ve yasadıklarınızı paylasalım

Umudum1918

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
126
211
18
38
38.haftamda plasenta ayrılması ve pıhtılasma nedeniyle bebeğimi kaybettim ve sezeryan dogum yaptım. 2ay oldu doktorum hemen hamile kal ve korkma senin durumun ozel ve tedavi uygulanacak dedi. O kadar mutlu oldum ki hemen hamile kalmayı düşünmüyorum psikolojik olarak cokta hazır degilim ama kısıtlama olmaması benim umıtlerimi artırdı. Moral olarak rahatladım. Kotu günler geride kaldı ama hala korkularım var. Sizden tek istegim yaşadıklarınızı burda paylaşmanız siz bize umut ışığı oluyorsunuz. Tecrübesi olanlar bizimle paylaşın lutfen tesekkurler

Öncelikle geçmiş olsun.. Allah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah.

40 ı çıkar çıkma hamile kalanlar duydum, 3-4-5 ay sonra olanlar da. Olumsuz bir hikaye duymadım açıkçası. Tecrübem yok ama yazmak istedim yine de.

Ben 40. haftada bebeğimi kaybettim. Sezeryan doğum yaptım. 1 yıl olmak üzere. Doktorum bana 6-8 ay beklemenin uygun olduğunu söylemişti. Biraz da kişiye göre değişiyor bence. Ben elim kanasa ah vah eden bir tipim. Doğumdan sonra hemen kalkmadım ayağa, normal düzene geçmem aylar sürdü. Sizin toparlanmanıza bağlı biraz da sanıyorum..
Bu esnada bol protein içerikli beslenirseniz, kemik suyu ile yemekler yapıp.. iyileşme sürecine yardımcı olur sanıyorum.

Ben dogumdan sonra hemen kalktim agrim oldu bebegim 10.gun otopsiden cikti bi sehirden baska bir sehire goturup defnettik ama esimde çok guzel baktı bana şimdi tam 2ay oldu doğum yapalı 15kilo almıştım 12si gitti eski saglıklı halime kavuştum çok sükür. Rabbim size de Sabırlar versin çok zor ama doktor istediğin zaman hamile kalabilirsin dediği için çok çok mutluyum çok şükür

Acaba sağlıkla yavrunuzu kucağınıza aldınız mı bende dekolman oldum malesef

bebek sahıbı oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…