sezeryan doğum sonrası...

kızlar sezeryan doğum olalı 53 gün oldu kanamam doğumdan 2 hafta sonra kesildi . acaba sezeryan sonrası ne zaman adet olunuyor? sezeryan doğum yapıp ne zaman adet oldunuz ?

ben 4.ayımda çok şükür hastalandım üzerimden büyük bir yük kalktı gibi hissediyorum :)

Merhabalar sana birsey sorabilirmiyim canim ben hamileyim ve normal dogumdan cok korkuyorum o yüzden sezeryan istiyorum. Etrafimdaki herkez kararkmi degistirmeye calistiriyor yok iste 2-3 hafta agrin oluyor,kalkamiyosun cocuga bakamiyorsun. Gercekten bu kadar kötümü agrilar kac gün sürüyor ??? Simdiden tesekkürler

canım ben sezeryan oldum. önermek gibi olmasın benim zorunluluklarım vardı ama hiç ağrım olmadı. sadece 10 dk boyunca kötü oldum sonrasında dayanabilecek kadar sancım oldu ve geçti. çok kötü değil sanırım ağrı eşiği ile ilgili ama belirtmek isterim parmağıma kıymık batsa ağlayan biriyim :)

7 haziranda sezeryan oldum 7 Temmuz'da adet oldum normalden çok yoğun oldu çok kanamam oldu
Kisiden kisiye degisiyo bence ben hic sıkıntı cekmedm sezeryan olmama ragmen cok rahat gezdim dolastm sadece yatip kalkarken kasliyodum onda da esim yardm ediyodum oyle cok agrim olmamsti yani

Back
X