Merhaba canım ben 16+3 günlük hamileyim ve bide 4 yaşında kızım var.Sorunu gördüm hemen cevap yazayım dedim umarım yardımcı olabilirim.Ben şiddetle normal doğum istiyodum ama olmadı kızım inatçı çıktı songün mecburen sezeryanla oldu.Ben EPİDURAL SEZERYAN oldum.Tavsiye ederim.15 dkda bebek elinde 15 dk sonra sen çıkıyosun yaklaşık 30 dk.Göre göre doğum yapuyosun ağrın sızında fazla olmuyo ayrıca gaz çıkarma sorununda olmuyo.Çok rahat bir doğum yöntemi bence hemencecikte ayağa kalkıyosun.
canım bende 3 buçuk sene önce genel anesteziyle sezeryan oldum doğumdan sonra panik ataklı oldum 1 sene ilaç kullandım sonrada bıraktım ilaçları şimdi ikinci bebeğime hamileyim . şimdi sezeryanda biraz ağrın oluyo ama yanında bebeğin olacağı için çok fazla bişey anlamazsın biraz dikişlerin acıyor birazda gazın varsa karın ağrısı gibi bi sancın oluyo dayanılamayacak kadar kötü değil yani. ben yine sezeryan olucam şimdiden kendi kendimi motive ediyorum pozitif düşünüyorum altı üstü yarım saatlik bir ameliyat bebeğim için şimdiden bişeyler alıyorum bişeyler örmeye çalışıyorum sende kendini oyala biraz güzel şeyler düşününce güzel şeyler gelir başına hiç korkma herşey yolunda gidecek eminim
bende 2 sene önce sezeryanla doğum yaptım uyudum uyandım kızım kucağımdaydı. kendini strese sokma
bende çok kafaya takmıştım,boşunaymış sezeryanla 10 tane daha doğurum :)))) ,çok kolay merak etme
germe kendini
Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin öptüm seni
Reses doğumun nadil geçti bende panik ataklı hamileyim anlatirmisincanım ben de panik atak hastasıyım ve 12. haftamdayım, ataklarla zor geçiyor.. ancak ben epiduralle sezaryen düşünüyorum. Normal doğumu yapabilecek psikolojik gücüm yok benim de maalesef. Sezaryende de epidural olsun ki, genel anesteziden uyanırken yaşanan sıkıntılar yaşanmasın, bebeğimin doğumuna şahit olayım ve arkadaşın da dediği gibi kısa sürede toparlanayım istiyorum. Hem zaten uyanık olduğunda senin PA olduğunu bilen doktorun da konuşup seni rahatlatabilir, o arada da bebiş geliverir yanına... Allah kolaylıklar versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?