sezeryan dogum

pollen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
229
2
38
35
Diğer
Merhaba arkadaslar. 2 hafta sonra sezeryan dogum yapicam. Bebegimin kafasi buyuk oldugu icin yerlesmemis sezeryan olucam. Cok korkuyorum. Beni rahatlatin lutfenn :)

ben 2013 temmuzda spinal aneztezi ile sezeryan oldum hiç korkmana gerek yok hayatın muhteşem mucizesine tanık olacaksın bir melek inecek kucağına sana... onu gördükten sonra herşeye değmiş diyeceksin

Ben de epidural sezaryen oldum,çok şiükür gayet rahattım.Öğlen doğum oldu,akşam kalktım,ertesi sabah da hastaneden cıktık.Evde hiç yatmadım.Herkesin abarttığı kadar yok bence ya da benim ağrı eşiğim yüksek.Keşke normal doğum yapabilsen ama sezaryen de öyle ürkütücü değil,kesinlikle korkma.Gayet rahat gir ki rahat çık doğumdan.

Ben kendi isteğimle sezeryan oldum utanıyordum ve kocaman çocuğun oradan çıkabileceğine ihtimal vermiyordum :) epidural oldum herseye tanık olarak. İlk gün ağrın olacak ağrı kesici iğnele yaparlar eve çıkınca da yine devam edersin ağrı kesicilere dayanılmayacak gibi değil benim ağrı eşiğim çok düşüktür hiç pişman değilim eskisi gibi olmuyor artık cabuk atlatırsın 1hafta zorluk oluyor ben yatak falan da yaptırmadım yatmadım. Allah yardımcın olsun

ben 2013 temmuzda spinal aneztezi ile sezeryan oldum hiç korkmana gerek yok hayatın muhteşem mucizesine tanık olacaksın bir melek inecek kucağına sana... onu gördükten sonra herşeye değmiş diyeceksin

Umarim bende kolayca anlatırım. Bazilari sizin gibi kolay diyor bazilari cok zor diyor. Kafami karistiriyorlar ama bana sezeryan daha kolay geliyor normal dogumda bebeğime zarar gelicek die korkuyorum.

Aslında en güzeli normal dogum çünkü hemen ayağa kalabiliyorsun ayrıca dogum kilolarından da saha çabuk kurtulabiliyorsun ama bazen aksilikler çıkabiliyor sezeryan oluyorsun ki bende epidural sezeryan oldum kalbimdeki sorun dolayısıyla. Ben cocuk çıktıktan sonra uyutulmak istediğim için benim ki biraz farklıydı. Ama iki gün sadece ağrım oldu zaten iki gün de hastanedeydim o süre de ağrı kesicilerin oluyor zaten bide epidural oldugu için dikiş ağrısı nedir bilmedim ben. Doktorum da çok iyiydi tabi bu konuda. Eve üçüncü gün geldim ve sadece otururken biraz zorlandım ama sonrasında iyiydim. Kesinlikle korkulacak bişey değil ameliyata ne kadar rahat girersen o kadar rahat geçirirsin bütün süreçleri :) bide şöyle bişey var o cocuk bi şeklide doğacak :) orada kalacak hâli yok :) en hayırlısıyla kurtarsın Rabbim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarim bende kolayca anlatırım. Bazilari sizin gibi kolay diyor bazilari cok zor diyor. Kafami karistiriyorlar ama bana sezeryan daha kolay geliyor normal dogumda bebeğime zarar gelicek die korkuyorum.

Ben normal çook istedim hiç bir sorun yoktu hatta 40+3 haftaya kadar bekledik ama hanım gelmedi en sonunda sıkıntıya düşmüş içerde azcık kakasınıda yemiş hatta o yüzden sezeryan oldum valla şöyle söylim çok gönül rahatlığıyla doğum yaparım o şekil daha yani

bende kasında sezeryan oldum doğumdanda çok korkuyodum ama gerçekten çok kolay bi doğum oldu allaha çok şükür bu kadar kolay olucanı bilseydim doğumu hiç düşünmezdim bence şanslısın neden dersen suni sancı almamış olucaksın çevremdeki çoğu insan suni sancı alıyor sonra olmayınca sezeryana alınıyor boşu boşuna suni sancı çekmiş oluyorlar.sezeryandan hiç korkma gerçekten düşündüğünden çok daha kolay ama ağrı eşiğinede bağlı tabiki inşallah burda seninde güzel doğum hikayelerinide dinleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…