Sezeryan gunu

Excellentjob

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
105
58
48
Kızlar çok konu açıp sıkıyorum ama bir şey danışmak istiyorum ,şimdi 25 haftalık gebeyim bebeğin doğum tarihi 7 haziran hesaplamalara gire..doktorum Mayıs 27 de sezeryan olacağımı o gün alalim dedi bende o gün bisey diyemedim ama benim 2 cocugum daha var ve ilk gün onlara bakacak kimsem.olamayacak o tarihte yaparsa.bende 4 haziran 5 6 7 hazirandan aldrirsam en azından bana ve 2 çocuğuma annem 2 gün de olsa bakabileck.. ayın 3 u malum bayram.doktoruma ayın 6 sini yada 7 sinde alalım desem bişey der mi..beklemem çok mu saçma olur

Hiç saçma olmaz. Belli ki kendi programına göre vermiş. Artık tatile mi gidecek başka bir şey mi bilmem.

Birde kızlar mesela normal dogumda bu sıkıntı olmadigi sürece 42 ye kadar bekliyorlarmış sezeryanda neden beklemiyorkar

Acelesi neymiş doktorun,bebek ve sen daha onemlidi n, benim doktorumun dediği bir gün bile fazla kalsa o bile daha iyi demidyi.

Bence imkan varsa sezeryan olun doktorun dediği tarihte. Araya bayram giriyor sancılarınız tutsa allah korusun ani sezeryandan daha iyi.

Seren Serengil’in bebeğini 9 aylık karnında kaybettiğinden beri aklımda “acaba daha erken sezaryen yapılsaydı şimdi anne miydi” sorusu dolaşıp duruyor.

Bildiğim kadarıyla sezeryanda kesin gün verilmiyor, belirli bir hafta aralığı söyleniyor, Genellikle sezeryan erken yapılır birde sezeryan olması için illa sancı olması gerekli değildir, keyfide sezeryan yaptırmayın doktorun keyfi için

Taaa 25. haftada Doğum tarihinin verilmesi saçma geldi bana. Benim ve etrafımdaki tüm tanıdıklarımın Doğuma 1 hafta kala söylendi hep. Hedef de 39 haftanın bitmesiydi. Son kontrollere göre plan yapılmıştı.
O zamana kadar ne olacağı belli olmaz. Muhtemelen 3. çocuk daha erken gelir. Doktor risk almak istemiyor da olabilir bu yüzden, normal Doğum süreci başlamasın diye. Bayrama denk gelsin de istemiyor olabilir. Siz tekrar görüşün doktorla.
2. çocuğunuzun doğumunda kim bakmıştı ilkine?

Canım uygun fiyatlı özel hastahanelerde 2 hafta oncesine gün veriyorlar.

öyle mi bilmiyordum.
benimkilerde orta yollu idi.
zaten ilki nasıl olacak belli değildi şartlar öyle gelişti.
ama bana saçma geliyor. zaten normal bir doğum değil bari bebek dünyaya gelmeye hazır olduğunda alınsın:)

Back
X