sezeryan için doktordan gün alanlar...

nil00

1 kız 1 erkek 1 de yolda minik erkek
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
800
808
323
artık tarihler belli oldu, benim ki inşallah 14 haziranda olucak.
sizler ne yaptınız

erkenden verilmiş bir tarih gibi geldi bana gerçi ben anlamıyorum bu işlerden.. benim daha nasıl doğum yapacagım da belli değil bebişkom doğum şekli almıyor ters duruyo inatçı benimki :)

senin için de benim için de bütün gebeler için de herseyin hayırlısı olsun inşallah...

sezeryanda genelde 10 gün önce alınır bebek, hatta bana 10 haziran dedi de ben 14 olsun dedim ertelettim.
hepimiz için hayırlısı olsun.

6 haziran oğluşum inş..bi aksilk olmazsa..

6 haziran oğluşum inş..bi aksilk olmazsa..
bizde bugün kesinleştirdikk 6sı olcak bizimkiside ama inşallah kendisi dah önce gelir diye çok dua ediyorum...
Kızlar benim bu pazar yani 26'sı sizce cok mu erken

valla canım doktorun karar verir o belirlediyse vardır bi nedeni erken olduğunu düşünoysan konuş bence doktorunla..

ozmn benimki de dönmezse eger 7-8 güne olur mu yani... amanınnn heyecanlandım...:)

kızlar benim bebeğim hep 1-2 hafta önde gidiyor. daha konuşmadık doktorla ama sizce bana sezeryan için hangi günü verir?

Kızlar benim bu pazar yani 26'sı sizce cok mu erken

banada biraz erken gibi geldi en azında 1 yada 2 haziran olmalı diye düşünüyorum yani 1 hafta daha kalır.banada 10 haziran dedi ama ben 14 üne ertelettim ablam benimle ilgilenecek o da 12 haziranda gelecek doktora söyledim tamam dedi.
allah yardımcın olsun.

kızlar benim bebeğim hep 1-2 hafta önde gidiyor. daha konuşmadık doktorla ama sizce bana sezeryan için hangi günü verir?

bence sana 10 hazirana gün verir yani 2 hafta önce olursun.
hayırlısı olsun inşallah

benim 7 haziran inş. spinal anestezi olucak diğer iki kızım genel anestezi olmuştu bu nasıl olucak bilmiyorum biraz da korkuyorum.

18 hazirana gün aldık spinal sezeryan olucak hayırlısı olsun herşşeyin sağlıklı doğsun da

şimdilik en son ben gözüküyorum sezeryan olanlar burda deneyimlerini yaplaşırsa hepimiz için faydalı olur diye düşünüyorum

06.06.2013 tarihine gün verdi doktor ..anesteziyi görşeemdm de .genel istyrm ben spinal epidural sağlklı deil bel fıtıığı na filn yol açıyrmş.zatn istemyrm ne etrafa bakıcam birz uyuyup uyannca görürüm bebişimide..en rahatı yani.ayrıca ben öle uyuşmayı sevmyrm kısmi felçlik geçirir gibi uyuşuyo hissetmıyrsn sonra ayy.ben yapamam öle..amlyt oldugu miçin bilrm genel en iyisi..profosr doktorda aynı yşeyi söyledi..sizleri bilemem..hayırlı doğumlar herkese..

20haziran çok heyecanlıyım epidural sezeryan olcak Allah nasib ederse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…