Sezeryan kanaması

Bulutlardanbiri00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
3
0
1
29
Merhabalar . 27 gün önce 20 haftalık sezeryan ile ölü doğum yaptım 2 gün öncesine kadar kanama normaldi kesildi 2 gün sonra yine başladı 2 gündür de adet olur gibi yogun kanama başladı bu normal mi yaşayan oldu mu bu durumu .Bu arada bugun doktora gittik normal oldugunu söyledi hem alttan hemde ultrason ile baktı bi sıkıntı gözükmüyor dedi kan tahlilleri istedi ona göre ilaç yazalım dedi kan tahlileride temiz çıktı ilaç da yazmadan gönderdi. Korkularımı hafifletmek için soruyorum daha önce çevremde duymadım böyle birşeyler yardımcı olursanız sevinirim

Normal olması ama ilaç yazması lazımdı birde şuan lohusasın ve hava ciddi soğuk ayaklarını üşütme aynısını yaşadım ayaklarımı ve sırtımı sıcak tutunca geçti geçmiş olsun kaybın için üzüldüm rabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallah bende bir melek annesiyim benim bebeğimde 35 haftalıktı

Normal olması ama ilaç yazması lazımdı birde şuan lohusasın ve hava ciddi soğuk ayaklarını üşütme aynısını yaşadım ayaklarımı ve sırtımı sıcak tutunca geçti geçmiş olsun kaybın için üzüldüm rabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallah bende bir melek annesiyim benim bebeğimde 35 haftalıktı
Antibiyotik falan kullanıldı zaten 1 hafta boyunca kanamanın normal oldugunu söyledi doktor bende deneyimli olan vardır diye sormak istedim .
Birde serviste yatarken kanaman az olur demişlerdi acaba adet ni oluyorum doktor olabilir de de dedi aslın da

Back
X