Doğuma Hazırlık Sezeryan olan anneler ses verin🫡

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kayrq lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
26
12
1
22
Hayırlı akşamlar öncelikle ben 18 gün sonra kızımı kucağıma alıcam 🥹 sezeryan doğum olacak ameliyatta tam mı narkoz aldınız yoksa belden aşağımı🙄 bide hangisi daha zor onu sorabilir miyim 🫣 tam sezeryan alırsam ağzımdan çıkacak olanlardan çok korkuyorum 😂😂😂😂 kaynana kayınbabadan dolayı😒🫣

Ben belden uyuşturma yaptım doğumu güzel bişey bebeği görüyosunuz falan ayrıca bir sıkıntısı yok. Ama genel anestezi ameliyatta olmuştum uyandığında öyle saçmalamıyosun ya 😀 kafan yerinde olur ama doktorun bana dediği belden uyuşturma avantaj o ilk saatler deli gibi ağrıyı atlatmış olursun demişti öylede oldu sanırım. Genel anestezi uyandığın an ağrıların seni karşılıyor

Spinal anestezi oldum, doğum anını görmek güzel. Acının en zor olan kısmını da bir nebze gecirmis oluyorsun etkisi gecene kadar. Ama spinal anestezi sonrası bel ağrısı kaldı bende

Ben belden uyuşturma yaptım doğumu güzel bişey bebeği görüyosunuz falan ayrıca bir sıkıntısı yok. Ama genel anestezi ameliyatta olmuştum uyandığında öyle saçmalamıyosun ya 😀 kafan yerinde olur ama doktorun bana dediği belden uyuşturma avantaj o ilk saatler deli gibi ağrıyı atlatmış olursun demişti öylede oldu sanırım. Genel anestezi uyandığın an ağrıların seni karşılıyo

Ben gerçekten çok korkuyorum desem yani onların yüzüne karşı aklıma gelen herşeyi söylerim diye😂😂😂🫣

Ben gerçekten çok korkuyorum desem yani onların yüzüne karşı aklıma gelen herşeyi söylerim diye😂😂😂🫣
Yok yok benide çok korkutmuşlardı ama gayet normal uyandım 2 defa oldum bide. Herkeste aynımı bilemem ama genel anestezide mide bulantısından çok çektim spinal iyidi ama gırgır şamata çıktım ameliyathaneden. Hakkında hayırlısı olsun sağ salim al kucağına bebeğini🙏

Bana doktorum önerdi direk, belden uyuşturdu, bu anları kaçırma çok güzel çok özel dedi, gerçektende öyleydi🥰

Ben spinal oldum acil bir ameliyatti çok yalvardım ağladım beni uyutun diye
Doktorum hayır dedi iyi ki de kabul etmemiş.
Bebeğimin dogumuna aglamasina Şahit oldum küvöze gitti direk zaten iyi ki doğduğu an görebildim dedim .
Ben belden yapilan iğne kısmından çok korkuyordum ama hiç hissetmedim sonrası zaten sıfır his .
Ameliyatın ilk gecesini belden aşağı uyuşuk geçirdim hiç ağrı acı his olmuyor.
Çoğu yönden avantajlı spinal

Hayırlı akşamlar öncelikle ben 18 gün sonra kızımı kucağıma alıcam 🥹 sezeryan doğum olacak ameliyatta tam mı narkoz aldınız yoksa belden aşağımı🙄 bide hangisi daha zor onu sorabilir miyim 🫣 tam sezeryan alırsam ağzımdan çıkacak olanlardan çok korkuyorum 😂😂😂😂 kaynana kayınbabadan dolayı😒🫣
Geneli asla tavsiye etmiyorum ben ne oglumun ilk aglayisini gorebildim nede o anin guzelligini hissedebildim mahvoldum zaten 1 haftada narkozu zor attim sutum bile gelmedi spinal olun en iyisi

Ben genel oldum sonradan ağrın çok fazla olmuyor ama on gün kan sulandırıcı iğne kullanmak hoşuma gitmemişti 😅

Ben spinal oldum acil bir ameliyatti çok yalvardım ağladım beni uyutun diye
Doktorum hayır dedi iyi ki de kabul etmemiş.
Bebeğimin dogumuna aglamasina Şahit oldum küvöze gitti direk zaten iyi ki doğduğu an görebildim dedim .
Ben belden yapilan iğne kısmından çok korkuyordum ama hiç hissetmedim sonrası zaten sıfır his .
Ameliyatın ilk gecesini belden aşağı uyuşuk geçirdim hiç ağrı acı his olmuyor.
Çoğu yönden avantajlı spinal
Çok ağrın olur diye çok korkutuyorlar diyebilirim 🫣 ama spinal bende istiyorum inşallah benimkide öyle olur🤲 Allahım isteyen herkese nasip etsin🤲🥰

Ben genel oldum sonradan ağrın çok fazla olmuyor ama on gün kan sulandırıcı iğne kullanmak hoşuma gitmemişti 😅
Bana verir mi bilmiyorum normalde herşeyim normal ilerliyordu normal doğum olacaktı iltihaplanma olduğu için rahimde sezeryan dendi doğum tarihini aldık 😇

Bana verir mi bilmiyorum normalde herşeyim normal ilerliyordu normal doğum olacaktı iltihaplanma olduğu için rahimde sezeryan dendi doğum tarihini aldık 😇
Genel anestezi olursanız veriyorlar beyne pıhtı atmaması için. İnşaAllah sağsalim alırsınız kucağınıza 🥰

Back
X