Doğuma Hazırlık Sezeryan olan anneler ses verin🫡

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Genel anestezi olursanız veriyorlar beyne pıhtı atmaması için. İnşaAllah sağsalim alırsınız kucağınıza 🥰
Ben doğumunu o sesini ve ilk bn görecek olmanın heyecanını tatmak için çok istiyorum annemler fln da genel olsun diyorlar bantlayın ağzımı çıktıktan sonra o zmn diyorum bn uyanana kadar kimse görmesin içeri falan 😂😂🫣 ama herşeyin hayırlısı Allahım bu anı isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🤲🥰

Ben doğumunu o sesini ve ilk bn görecek olmanın heyecanını tatmak için çok istiyorum annemler fln da genel olsun diyorlar bantlayın ağzımı çıktıktan sonra o zmn diyorum bn uyanana kadar kimse görmesin içeri falan 😂😂🫣 ama herşeyin hayırlısı Allahım bu anı isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🤲🥰
Hayır hayır bende hiç olmadı öyle bişey korkmayın ama spinal oldu arkadaşım daha rahattı. İstediğiniz gibi olun gerçekten 😅

İğne olurken ağlayan ben belden altını uyuşturdum.
Korkulacak hiçbir şey yok. En güzeli bebeğini ilk sen görüyorsun ve hafızandan silinmeyecek bir an yaşıyorsun.

Zaten yeni doğum yapmış anestezili kadının yanında milletin işi ne canım?
Kendi konforunu düşün. Milleti boşver. O gün senin günün.

Ben ilk doğumumda zorunlu genel uyutuldum belden uyuşturulmak istiyorum dedim ama anestezi doktoru vücudunda çok ödem var komple uyutmam gerekiyor dedi ve uyandığımda karnım çok acıyor dediğimi hatırlıyorum :( çok ağrım oldu bir 2-3 saat kadar ağlamışımdır herhalde acıdan ama arkadaşım belden aşağısını uyuşturarak sezeryan oldu hiç acı hissetmemiş akşama kadar zaten serum ile ağrı kesici falan da veriyorlar ya baya baya acısız atlattı kız süreci o yüzden şimdi tekrar gebeyim ve belden uyuşturularak yapılmasını istiyorum umarım bu sefer olur devlet hastanesinde doğum yapacağım ama devlet hastanesinde yapıyorlar mı bilmiyorum inşaAllah nasip olur :)

Back
X