• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan olanlar ıkıncısı

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
47
683
45
Ağrı
sezeryanla dogum yapan anneler ıkıncısı ne zaman dusunuyorsunuz..

ıkıncısıne hamıle kalanlar ne zaman kaldı

3 aylık oglum var nasıl korunacagımı sasırdım

sezeryanla dogum yapan anneler ıkıncısı ne zaman dusunuyorsunuz..

ıkıncısıne hamıle kalanlar ne zaman kaldı

3 aylık oglum var nasıl korunacagımı sasırdım
öncelikle hayırlı akşamlar güzelim bende senin gibi sezaryanla doğum yaptım şubat ayında tabiki benimde korkum var bu işler tek taraflı olmuyo sadece se değil eşinde dikkat etmesi lazım ben prz güvenmiyorum ama yinede kullanıyoruz eğer sizde kullanıyosanz en iyisini almalısınız veya eşin dışarı boş çünkü bizim akrabamız var 3 üncü çocuğuna prz den hamile kalmış tabi menopoza girdim diye düşünmüş doktora gitmiş 4 aylık hamile aldıramamış mecburen doğurmuş ikinciye gelince tabiki düşünüyoruz ama 5-6 sene sonra doktoruma sormuştum ne zaman çocuk yapabiliriz diye 3 sene garanti dedi bence 5 daha iyi hem oğluşumda abiliğini bilecek yaşta olur dimi bebişini benim yerime öp tamam mı fotoğrafını görmek istiyorum by:1hug:

bende 6 subatta sezeryanla dogum yaptım bız prz korunuyoruz ama onada guven yok esım dısarı bos. yanı garantıye alıyoruz kendımızı emzırme faslı bıtıncede ıgneye baslıycam

öncelikle hayırlı akşamlar güzelim bende senin gibi sezaryanla doğum yaptım şubat ayında tabiki benimde korkum var bu işler tek taraflı olmuyo sadece se değil eşinde dikkat etmesi lazım ben prz güvenmiyorum ama yinede kullanıyoruz eğer sizde kullanıyosanz en iyisini almalısınız veya eşin dışarı boş çünkü bizim akrabamız var 3 üncü çocuğuna prz den hamile kalmış tabi menopoza girdim diye düşünmüş doktora gitmiş 4 aylık hamile aldıramamış mecburen doğurmuş ikinciye gelince tabiki düşünüyoruz ama 5-6 sene sonra doktoruma sormuştum ne zaman çocuk yapabiliriz diye 3 sene garanti dedi bence 5 daha iyi hem oğluşumda abiliğini bilecek yaşta olur dimi bebişini benim yerime öp tamam mı fotoğrafını görmek istiyorum by:1hug:

doktor ıkı sene beklemelsınız dıyor..

en ıyısı eslerden uzak durmak mı ne
her yontemle hamıle kalıyorlar

ben doğum yapalı 26 ay oldu bu aralar düşünüyorum iki doğum arası 2 yıl olması gerekiyor

benim 32 aylık oğlum var.6 hafta sonra nasip olursa kızım olacak.aralarında 33 ay olacak nasip olursa çok normal bence.

3 yaşında oğlum var 2.si 50 günlük :)) 1 kere korunmamıştık onda da hemile kalmışım bende nasıl koruncamı bilmiyorum spralle dış gebelik geçirdim haplar migrenimi azdırıyor iğneyle adet olanmıyorum eşime kalıyo bu iş

Back
X