Sezeryan oldum.bir sonraki gün depremzede oldum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi acay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
139
3
68
Van
arkadaşlar daha önce yarın doğuma gidiyorum demiştim.o gun doğuma gittim.sabah akşama kadar adet ağrılarından daha fazla bir ağrı yaşadım hastanede.sonra akşam saat 5 te tam olarak doğum sancılarım başladı.inanılmaz kötüydü.gece saat 11.50ye kadar o acıyı çektim ama rahim sadece 2cm açıldı.bütün takatim bitti.baktık olmuyor doktoru çağırttık.saat 11.50 olduğunda ameliyathaneye girdim.genel anesteziyle bebeği aldılar.ameliyathanede çok üşüdüm.narkozdan uyanmam zor oldu.anlatmayacam onu.cumartesi taburcu oldum.evimde kırk günmü yatakta rahat rahat geçiririm diye düşünürken.pazar günü 7.2lik depreme evimizde yakalandık.ameliyatlı halimle nasıl çıktığımı hatırlamıyorum.o gün dışarıda kaldık.akşam 80 km ötedeki ilçeye gttik.bir sonraki gün bitlise ailemin yanına geçtik.hiç ama hiç dinlenemedim.bebekte ben de hep yoldaydık.evimize nasıl döneceğiz onu düşünüyorum.çok ama çok korktum.dua etmenizi istiyorum.

geçmiş olsun.vanlımısınız?
oraya geri dönmek siin için zor olacak.
allah yardımcınız olsun.

Allah yardimcin olsun.
Cok zor bir durum. Insallah en kisa zamanda toparlanirsiniz.
Allaha sukur sizler sag saglim siniz..

arkadaşlar daha önce yarın doğuma gidiyorum demiştim.o gun doğuma gittim.sabah akşama kadar adet ağrılarından daha fazla bir ağrı yaşadım hastanede.sonra akşam saat 5 te tam olarak doğum sancılarım başladı.inanılmaz kötüydü.gece saat 11.50ye kadar o acıyı çektim ama rahim sadece 2cm açıldı.bütün takatim bitti.baktık olmuyor doktoru çağırttık.saat 11.50 olduğunda ameliyathaneye girdim.genel anesteziyle bebeği aldılar.ameliyathanede çok üşüdüm.narkozdan uyanmam zor oldu.anlatmayacam onu.cumartesi taburcu oldum.evimde kırk günmü yatakta rahat rahat geçiririm diye düşünürken.pazar günü 7.2lik depreme evimizde yakalandık.ameliyatlı halimle nasıl çıktığımı hatırlamıyorum.o gün dışarıda kaldık.akşam 80 km ötedeki ilçeye gttik.bir sonraki gün bitlise ailemin yanına geçtik.hiç ama hiç dinlenemedim.bebekte ben de hep yoldaydık.evimize nasıl döneceğiz onu düşünüyorum.çok ama çok korktum.dua etmenizi istiyorum.

bitliste kal ailenin yanında artıcılar devam ediyo,eviniz ne durumda şimdi,siz orda iyice dinlenin gerisini düşünmeyin bebeğinize sarılın sıkı sıkı Allah yar ve yardımcınız olsn

Büyük geçmiş olsun arkadaşım, durum düzelene kadar evinize dönmeyin aman ne olur ne olmaz..
En kısa zamanda atlatırsınız umarım, bebişinle ömür boyu mutluluklar :nazar:

Büyük geçmiş olsun acılarınızı bizlerde paylaşıyoruz. Bebek iyi mi ? Sağlık durumlarınız iyi ise gerisine Allah yardım eder. Şuan hiç değlise ailenizin yanına yerleşmişsiniz.Allah minik bebişinize sağlık ve uzun ömür versin.

Allah ailenizi kurtarmış ya önemli olan o çok şükür. Merak etmeyin Allah bebekleri korur, yolculuğa dayanır, ailenizde size iyi bakar toparlanırsınız inş. Benim ablamda doğum yaptıktan sonra annemin yanına gelmişti 1 günlük bebek 4 saat yolculuk yapmıştı. Hiç birşey de olmadı. Allah sağlık versin ailenize...

Canım çok geçmiş olsun,seni hatırlıyorum inan bebeğine sağ selim kavuşmana çok sevindim...
Sende bir süre ailenin yanında istirahat et arkadaşlarında dediği gibi,iyice bir kendinizi toplayın inşallah...

Ve şunu unutma kii,Çok şükretmen lazım,Rabbim sizi korumuş her kötülükten,çok handet olur mu...

Tekrar gözün aydın ve çok geçmiş olsun

Allah razı olsun arkadaşlar.Rabbime sonsuz şükürler olsun.ne kadar hamdetsem az.O her şeyi hikmetiyle yapıyor.Ne gelirse O'ndan.hamilelerin ve loğusaların duası geri çevirilmezmiş siz de hep dua edin oradaki zor durumdakiler için.

Allah yardımcınız olsun Rabbim sizi ve bebeğinizi korumuş.Bir ihtiyacınız var mı? Ne yapabiliriz sizin için dua etmekten başka?

Back
X