canım benim, 28. haftamda kanamam olunca erken doğum yaparımda yoğun bakım ünitesi gerekir diye devlete gittik, ondan sonrada takiplerim orada devam etti. mecburen yani. 28. haftamda doğum yapsaydım küvöz sorunumuz olacaktı ve biz özeldeki günlük en az 500 lira olan küvöz parasını karşılayamazdık. o nedenle. yoksa neden bile bile kendime eziyet ettireyimki. ilk doğumumda bakırköy ssk daydı ve normal yapmıştım ve çok acı çekmiştim hem öncesinde hem sonrasında. 2 gün önce yenibosna gelişim hastanesinde muayene oldum ama orası benim doğumumu kabul etmedi, çünkü kanama riskim devam ediyomuş halen, benim yine devlete veya medikal parka gitmemi önerdi. medikalpark bizi aşar, yarın kısmetse bi de yenibosnadaki sefa hastanesiyle görüşücem. inşallah orası kabul eder. çok korkuyorum ya.kusura bakmayın merakımdan soruyorum bukadar çok etkinlenmişiniz neden en başından özel hastaneye,tek bir dr.a başlamadınız??yani sizin psikolojiniz çok önemli etkilenmemeniz gerekir.bizim de bi bi akrabamız hamileliği sırasınca bir sürü dr.gezdi en sonunda devlette doğum yapmaya karar verdi,sabah 8de aldılar akşam 5te anca doğum yaptı kıza resmen eziyet ettiler zaten panik atağı vardı bide üstüne böle olunca...bence en iyisi özel hastane en azından ilgileniyorlar..