sezeryan sonrası 2. bebek

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
83
sezeryan sonrası 2. hamileliğini 2 bucuk yıl kadar sonra yasayanlar.doğum dikişlriniz bebek hareketlerinde çok acıyormu.ilk hamilelik gibi mi.

Degısıyormuş o kişiden kişiye benım çevremde oyle sıkıntı yaşayan olmadı hatta ablam uc bucuk yıl ara ile sezeryan sonrası normal dogum yaptı

Benim 16 ay var 2 kızımın arası sezaryan oldum ama hiç acı falan olmadı canım ama her bünye bir olmaz

Yapılan dikisin niteliğine göre değişiyormus duyduğuma göre.

Oyyy hatunlarımız iyi cesaretli valla ben ikinciye o acıya maruz kalmak istemiyorum :(düşündükçe sezaryen dikişlerim sızlıyor sanki

Degısıyormuş o kişiden kişiye benım çevremde oyle sıkıntı yaşayan olmadı hatta ablam uc bucuk yıl ara ile sezeryan sonrası normal dogum yaptı
ablanız kımınle dogum yaptı.bende düşünüyorum ssvd ama dikişlerimde problem var sağ tarafı çukur ve geçmiyor.doktora gitmeye korkuyorum kötü bişry duyarım diye.

ablanız kımınle dogum yaptı.bende düşünüyorum ssvd ama dikişlerimde problem var sağ tarafı çukur ve geçmiyor.doktora gitmeye korkuyorum kötü bişry duyarım diye.
Ablam başka ilde yaptı işte . Bırçok ilde var Facebook ta ssvd dıye grup var takıp edin il il doktor tavsıyesı oluyor

ablam miyom ameliyatından sonra,yaklasık 8 yıl arası var sanırım, doğum yaptı ve sürekli dikişlerinin acıdığını söylüyordu.bende korku yarattı

Slm cn m hamilemisi n çocuk mu düşünüyorsunuz .guvenilir referansı yüksek doktor bulursan sezeryandan da kkorkma.ablam 2 cocugunu 1.5 yıl ara ile sezeryan ile doğurdu sorun yok şükür . eltimle aynı yastayiz benden 1 yıl önce evlendi arka arkaya 3 çocuğu sezeryanla hemde genel anestezi ile oldu sıkıntısı sorunu yok.bebek sağlıklı olsun da annenin çektiği acılar geçer. Allah saglikli dogum ve saglikli bebek versin cümlemize

3 yıl içinde 3. Sezeryanımı olacağım. Toplamda 4 sezeryan olacak. Hiçbirinde ağrı sızlama hissetmedim ki gebeliklerimin arası çok az

Back
X