Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablanız kımınle dogum yaptı.bende düşünüyorum ssvd ama dikişlerimde problem var sağ tarafı çukur ve geçmiyor.doktora gitmeye korkuyorum kötü bişry duyarım diye.Degısıyormuş o kişiden kişiye benım çevremde oyle sıkıntı yaşayan olmadı hatta ablam uc bucuk yıl ara ile sezeryan sonrası normal dogum yaptı
benimdeOyyy hatunlarımız iyi cesaretli valla ben ikinciye o acıya maruz kalmak istemiyorumdüşündükçe sezaryen dikişlerim sızlıyor sanki
Ablam başka ilde yaptı işte . Bırçok ilde var Facebook ta ssvd dıye grup var takıp edin il il doktor tavsıyesı oluyorablanız kımınle dogum yaptı.bende düşünüyorum ssvd ama dikişlerimde problem var sağ tarafı çukur ve geçmiyor.doktora gitmeye korkuyorum kötü bişry duyarım diye.
biliyorum istanbulda 2 doktor buldum.Ablam başka ilde yaptı işte . Bırçok ilde var Facebook ta ssvd dıye grup var takıp edin il il doktor tavsıyesı oluyor
BenimdeOyyy hatunlarımız iyi cesaretli valla ben ikinciye o acıya maruz kalmak istemiyorumdüşündükçe sezaryen dikişlerim sızlıyor sanki
Annemde bundan yakınır bendeablam miyom ameliyatından sonra,yaklasık 8 yıl arası var sanırım, doğum yaptı ve sürekli dikişlerinin acıdığını söylüyordu.bende korku yarattı
sezeryan sonrası 2. hamileliğini 2 bucuk yıl kadar sonra yasayanlar.doğum dikişlriniz bebek hareketlerinde çok acıyormu.ilk hamilelik gibi mi.