Sezeryan sonrası 2. Gebelık!

NIGARIMMM

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
37
0
16
Azerbaycan
Merhaba kizlar.Ben 1yil once sezeryanla dogum yaptim.Kizim Nigari dogurdum.Bu gun idrar testi yaptim adetime 2gun kalmis olsada anlamistim zaten hamileyim.Ilk once sok oldum.Daha bu gunlerde bir yakinim 2. sezeryan oldu cocugu 18 aylik.ameliyatin cok kotu gectiyini ve acilarinin cok oldugunu soylemisti bana sakin 2.bebek icin acele etme demisti.Hem onu dusundum hem de ben kizim az da olsa kendi kendini idare edecek durumda oldukdan sonra dusunuyordum.ama aslinida cok da sevincliyim daha ilk gunden bebegime karsi buyuk hisler var kalbimde.Lutfen sizde de boyle bir durum olduysa benimle paylasin.hamileliginiz nasil gecti?ameliyat nasil oldu?dogum sonrasi nasildiniz?Moralinize ihtiyacim var!!!
ben Azerbaycandan Aygul

Salam Aygul xanim. Bilmek isteyirem 2ci hamileliyiniz nece oldu? Men 4 ay evvel sezeryan oldum. Ankarada yasayiram, teessufki oglum vefat etdi( Moral olsun deye hekim dogumdan 6ay sonraya hamilelik planlaya bilersen dedi. Bakida hekimler ne deyir ne meslehet verirler muddet baresinde?

Merhaba benim bir arkadaşım da doğumdan sonra çocuğunu kaybetmişti, hemen 6 ay sonra hamile kaldı ve doğurdu oğlu 2 yaşında, inşallah siz de sağlıklı bir çocuğa kavuşursunuz :)

Merhaba benim bir arkadaşım da doğumdan sonra çocuğunu kaybetmişti, hemen 6 ay sonra hamile kaldı ve doğurdu oğlu 2 yaşında, inşallah siz de sağlıklı bir çocuğa kavuşursunuz :)
Insallah canim. Oyle haldeyimki bir taraftan kendimi avuta bilecegim bebegimi istiyorum, bir taraftan vefat eden bebegimi cok cok ozluyorum, bir taraftan da hamilelik surecine hazir degilim, her tekmeleyisinde oglumu hatirlayacagim diye esim de iyi olayim diye bebek istiyor. Kafam karisik. Nasil yapayim bilmiyorum. Arkadasiniz nasil kendine geldi? Ben hala hergun aklima geldikce agliyorum (

O doğumdan 3 gün sonra kaybetti, çok zordu ama 2. bebeği olunca dünyalar onun oldu, allah size de nasip etsin inşallah. İlk bebeğinizin yeri hep ayrı olacaktır ama bu korkuyla da ömür geçmez, hazır olduğunuz ilk an yapın bence, Allah sabır versin

Ben de 3 gun sonra kaybettim ama iste sezeryan olunca insan korkuyor. Hayirlisi insallah. Dilekleriniz icin cok tesekkur ederim gercekten. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…