sezeryan sonrası dikiş aldırma.

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
96
Zonguldak
kızlar cumartesi günü dikiş aldırmaya gidecem ama vajina temizliğimi yapmadan gitmek istemiyorum..doğumdan sonra hiç dokunamadım...ee dikiş yeri de oraya çok yakın......napacağımı şaşırdım...yardımcı olur musunuz,?

arkadaşım sakın kökten almaya kalkma. oradaki derinin çekme işlemine maruz kalmaması gerekli.
eğer tamamen zor olacaksa jilet ve ayna kullanıp sadece üstten iki parmak temizleyebilirsin. azıcık açıyorlar hepsi görünmüyor. ve çok kısa bi işlem..
estetik dikiş mi seninki?

dikiş aldırma var mı hala, ben artık farklı dikiyorlar aldırmaya gerek yok ve çok az iz bırakıyor diye duymuştum

evet canım.jiletle almaya çalıştım ama oraya yakın kısmı alamadım.korkutum bişey olur diye.bugün de aldırdım dikişimi...

benim dikişlerim estetik dikişti kendi kendine kayboldu aldırmadım doktorumda aldırmaya çağırmamıştı

Sezeryanı genelmi oldun canım?İlk uyandığında çok canın yandımı?

yok genel değildi.spinal anestezi.epidural gibi.uyuşukluk geçince çok canım yandı..bir hafta falan şiddetli sancı çektim.ama giderek şiddeti azaldı..o sancıyla bebeğimle ilgilenemedim..o zamanlar kendimi çok kötü hissediyordum..hiçbişey yapamıyordum.bebeğimi kucağıma alamıyordum.altını değiştiremiyordum....hele ameliyattan sonraki gün yürütmeye kaldırdıklarında canım gitmişti.ama her yöntemin zorluğu var sanrım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…