Sezeryan sonrası göbek

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Sezeryan sonrasi gobegim cok kotu gozukuyor. Sonmus balon gibiyim tam anlamiyla. Gobegimdeki ince kahve cizgi henuz gecmedi ve gobegim asagi sarkti yumusacik. Can sıkıcı bi goruntu tek sevinebildigim kilo verişim. 86.8 le doğuma girdim 76 kg yim şuan 12 günde. Benim gibi olan var mı cozumunuz ne oldu o koyu alanı nasıl yok ettiniz göbek nasıl eridi şimdi korse kullansam dikisi etkiler mi ? Bide dikiş değil ama göbeğim aciyo sizin de böyle mi ? İyi akşamlar herkese

Ahh canımm benimm :) Daha çokk yeni bir annesin. O kahverengi leke kendiliğinden geçiyor merak etme takma kafana da. göbek konusuna gelince ben dogum yaptım bir kaç zaman sonra tayt gibi korseler vardı onlardan kullandım. Pek göbeliğim kalmamıştı. göbeginiz acıcak tabi sezeryan da kaç kat kesiyorlar iç dikişleriniz acır. dikkat et. çok egilip dogrulmayın. mumkun oldugunca dinlenin.

Ben de sezaryan oldum.doktorun tavsiyesiyle korse kullandım.karni. toplayıp korsenin içine düzgün yerlestir.dikise denk gelmiyor.ben faydasini gördüm.sezaryan sonrası kullanlan korseler var.ondan kulllanman lazm.medikalcilerle de bulursun

Allah yardımcın olsun canım kısa sürede çok kilo vermen umut oldu bende kilo takıntılıyım doğumdan 3-4 ay sonra spora başlamayı hayal ediyorum şimdiden spor yapmayı çok özledim bu arada göğüs yaraların nasıl oldu çözüm bulabildin mi

Kahve tengi cizgi geciyor merak etme. Bana dr korse degil kuşak onermisti. Karnin cok sıkmamasi lazim ictede dikis var basinc oluyor. Şalî kusak gibi doladim sonraki kontrolde soruyorsun korseyi yada dr diyor ne zaman basliyorsun unuttum ilk 40 gun kusak kesin

Buldum canım krem kullandım devamlılık surduremedigim için ara ara yapiyodum sonra çok yaraysa 1 gün falan sagip verdim ve kendi sütümü gögusume sürdüm 2 gun önce mesela çok kötüydü delik delik bugün yine iyiyim. Böyle böyle idare ediyorum. Gogusumde delikler vardı bu arada emzirmedim zaman iltihaplanmis gibi üstü kapanıyor öyle işte

Dimi korse biraz sakincali gözüküyo bende bağlıyım şimdi

Normal dogum da yapsan o derinin bi anda eski halini almasi ve lekenin tamamen yok olmasi gibi bisey olamaz. Cok yenisin daha yani vucuduna zaman ver 9 ayda o hale geldi 10 gunde eski haline donmesini beklemek imkansiz.

Acilen korse kullanin gunduz hep giyin toparlaniyor.

20 martta doğum yaptım spinal sezeryan 1 haftadır korse kullanıyorum doğumdan sonra sadece 7 kilo gitti 15 kilo almıştım ve cok üzücü hemen Karnım kuculur sanmıştım korseyi gece kullanmiyordum bu gece kullanicam ağrı hissetmiyorum bence sorun olmaz korse tecrübeyle sabit

Yüksek dondan başka birşey kullanmıyorum

Korse kullanmak gerekmiş canım bende alcam bu hafta zaten 2-3 hafta içinde de doğumum var bende 25 kilo aldım yaklaşık :)

Kızlar şiddetle korse öneririm ben doğumumun 2. Günü kullanmaya başladım 6 ay hiç çıkartmadım geceleri hariç sezeryan oldum bu arada doktorumun önerisiyle aldım zaten bedeninden bi beden büyük alıyorsun ilk başta karnın inmeye başladıkça korse bedenini küçültüyorsun bende 23 kilo almıştım koca bi karın nasıl iner ki derken 6-7 ayda karnım normale döndü zaten Doğumdan 4 ay sonda da aldığım bütün kiloları vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…