- 9 Ekim 2025
- 5
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi gamzedgsks
-
seni çok iyi anlıyorum bende iki ay önce 7 aylıkken bebeğimi plasenta dekolman sebebiyle kaybettim. bana da aynı şeyi söyledi doktor en az iki sene dedi hatta. ne yapacağımı bende bilemiyorum bi yandan doktoru dinlemekte fayda var bi yandan da hemen kalmak. Herkesin süreci her hamilelik farklı olacağunı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.Arkadaşlar merhaba ben 1 buçuk ay önce Sezeryan doğum yaptım ve bebeğimi 1 hafta önce kaybettim çok zor günler yaşıyorum ve tekrar hamile kalmak istiyorum ama bunun riskli olduğunu söylüyolar Sezeryan sonrası hemen hamile kalanlar var mı?
Allah sabır versinBen bebeğimi daha kucağıma alıp sevemedim doğduğu gibi yoğun bakımına aldılar 1 ay boyunca bebeğim benden uzaktaydı kalbi durdu vefat etti ben oğlumun dirisine sarılamadım ölüsüne buz gibi kaskatı kesilmiş vücuduna sarıldım hemen hamile kalsam anca iyi olurum yoksa ben toparlanamam
ben ne yapacam peki eşden yana yüzüm gülmüyo hep hüzün hep hüsran bi bebeğim olsa sabrım olurdu beni en iyi sizler anlarsınız
Çünkü ondan boşanmam imkansız gibi bişiAllah sabır versin cennetinde kavuştursun oğlunla. Ama eşinle mutlu değilmişsin neden böyle bir evliliğe çocuk istiyorsun sabrım olur diye düşünüyorsan bence yanlış düşünce üzgünüm
Ben de sezaryen oldum bebeğimi kaybettim uzun süre kendime gelemedim sizi anlıyorum bu çok kısa bi süre acınızı yaşayın önce sonrasında allah nasip ederse olur herşey allahtan geliyor acıda mutlulukta Bi söz okumuştum allah sevdiği kullarını bi acıyla sınarmış ki seslerini dua edişlerini duymak için ben allaha sığınarak ayakta kaldım yoksa acının tarifi yokArkadaşlar merhaba ben 1 buçuk ay önce Sezeryan doğum yaptım ve bebeğimi 1 hafta önce kaybettim çok zor günler yaşıyorum ve tekrar hamile kalmak istiyorum ama bunun riskli olduğunu söylüyolar Sezeryan sonrası hemen hamile kalanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?