Sezeryan sonrası hamile kalanlar

gamzedgsks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
5
0
1
25
Arkadaşlar merhaba ben 1 buçuk ay önce Sezeryan doğum yaptım ve bebeğimi 1 hafta önce kaybettim çok zor günler yaşıyorum ve tekrar hamile kalmak istiyorum ama bunun riskli olduğunu söylüyolar Sezeryan sonrası hemen hamile kalanlar var mı?

Öncelikle basınız sağ olsun Allah sabırlar versin. Benim bir tanıdığım 2 ay sonrasi hamile kalmış ve çok zor hamilelik yaşadı 5 aydan itibaren sadece lavobo ihtiyacı için yataktan kalktı. Size tavsiyem kendinize iyileşme süreci verin ki ileride gelecek olan bebeğinize gönlünüzce bakabilesiniz bir sene içinde ikinci sezeryan sizi fazlasıyla yipratacaktir

Evet çocuğu doğdu çocuk sağlıklı su an 6 yaşında fakat 7 ayda dışişleri açıldığı için acil doğuma alındı çok yıpratıcı bir süreç geçirdi. Şu an psikolojikmende iyilesmeniz gerekiyor çünkü stres sizi çok etkileyecek en sağlıklı bilgiyi doktorunuzdan alicaksiniz ama hiç değilse bir sene dinlenme süresi verin kendinize kendi sağlığınız için ve kolay bir hamilelik geçirmeniz için

seni çok iyi anlıyorum bende iki ay önce 7 aylıkken bebeğimi plasenta dekolman sebebiyle kaybettim. bana da aynı şeyi söyledi doktor en az iki sene dedi hatta. ne yapacağımı bende bilemiyorum bi yandan doktoru dinlemekte fayda var bi yandan da hemen kalmak. Herkesin süreci her hamilelik farklı olacağunı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.

arkadasım 6 ay sonra hamile kaldı. sıkı takiple sağlıklı bir bebeği oldu. ama takibini kabul eden doktor dahi zor buldu. doktorlar istemiyordu..

en sağlıklısı sezaryende 2 yıl beklemek. su an acınız cok taze. biraz dinlenin, sakinleşin. bedeninizi de mentalinizi de tüketmeyin.

basınız sağ olsun. rabbim en güzel zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin size

Ben bebeğimi daha kucağıma alıp sevemedim doğduğu gibi yoğun bakımına aldılar 1 ay boyunca bebeğim benden uzaktaydı kalbi durdu vefat etti ben oğlumun dirisine sarılamadım ölüsüne buz gibi kaskatı kesilmiş vücuduna sarıldım hemen hamile kalsam anca iyi olurum yoksa ben toparlanamam

Allah sabır versin
İç iyileşme bile 6 ay diyorlar kendınıze zaman verin şuan sadece bu sekılde toparlanacağınızı düşünüyorsunuz ama bişeyler aksi giderse daha da yıkılırsınız

ben ne yapacam peki eşden yana yüzüm gülmüyo hep hüzün hep hüsran bi bebeğim olsa sabrım olurdu beni en iyi sizler anlarsınız

Allah sabır versin cennetinde kavuştursun oğlunla. Ama eşinle mutlu değilmişsin neden böyle bir evliliğe çocuk istiyorsun sabrım olur diye düşünüyorsan bence yanlış düşünce üzgünüm

ben ne yapacam peki eşden yana yüzüm gülmüyo hep hüzün hep hüsran bi bebeğim olsa sabrım olurdu beni en iyi sizler anlarsınız

Başımız sağ olsun.. Rabbim cennetinde kavuştursun sizi.
Eşiniz de sanırım iyi biri değil.. yapmayın hiç kendinize bunu.
Sağlığınızı riske atmayın, destekçiniz de yoksa daha çok bunalıma girersiniz.
Kendinize zaman tanıyın, evliliğinizi gözden geçirin.. her şeyi rayına oturtun tekrar düşünün.
Şimdi hamile kalırsanız bu psikolojiyle cok daha zor zamanlar geçirirsiniz.. bir kere her gününüz kaybetme korkusuyla geçer

Ben de sezaryen oldum bebeğimi kaybettim uzun süre kendime gelemedim sizi anlıyorum bu çok kısa bi süre acınızı yaşayın önce sonrasında allah nasip ederse olur herşey allahtan geliyor acıda mutlulukta Bi söz okumuştum allah sevdiği kullarını bi acıyla sınarmış ki seslerini dua edişlerini duymak için ben allaha sığınarak ayakta kaldım yoksa acının tarifi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…