Sezeryan sonrası hamilelik süreci

Melegim26

Rabbim Sana Emanet'iz...
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
458
1
96
İstanbul
merhaba ben 26 aralık 2009 da sezeryanla bebegımı dunyaya getırdım bebegımde ebstaın anomalısı tanısı konulmustu ve bebegım dogar dogmaz öldü...ben cık buyuk bır boşlugun ıcerısındeyım yenıden hamıle kalabılmek acımı bıraz olsun azaltacak dıye dusunuyorum ve hemen hamıle kalmak ıstıorum ama yakınlarım 6 ay beklememın ıyı olacagını söyluyor sızce hemen yapmamda bır sakınca varmı...ayrıca esımdede hareketlı sperm sayısı az.. korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra oldu bebegımız...bana yardımcı olun ıyı seyler soyleyın lutfennnn

geçmiş olsun canım..alalah sabır versin dogumdan sonramı ölldüüü...
enaz 6 ay ara veriliyo diye biliyorum ama hemende klabilirsin.hayırlsı

merhaba ben 26 aralık 2009 da sezeryanla bebegımı dunyaya getırdım bebegımde ebstaın anomalısı tanısı konulmustu ve bebegım dogar dogmaz öldü...ben cık buyuk bır boşlugun ıcerısındeyım yenıden hamıle kalabılmek acımı bıraz olsun azaltacak dıye dusunuyorum ve hemen hamıle kalmak ıstıorum ama yakınlarım 6 ay beklememın ıyı olacagını söyluyor sızce hemen yapmamda bır sakınca varmı...ayrıca esımdede hareketlı sperm sayısı az.. korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra oldu bebegımız...bana yardımcı olun ıyı seyler soyleyın lutfennnn

merhaba, çok çok geçmiş olsun, böyle durumları duymak ya da yaşamak benim mesleğimin en sevimsiz tarafı. ama hayat diyip devam ediyoruz. bakın siz de hemen başka bir bebek yapma telaşına girmişsiniz. ama öncelikli olan sizin sağlınız ki bebeğinizi taşıaybilen bir rahim gücünüz olsun. 6 ay da değil tavsiyem çünkü sezeyan ile doğum olmuş oradaki dokuların iyileşmesi için zaman gerekir. eğer eşinizde sperm hareketi zayıf ise kendi denemeleriniz başarısız olur ise iyi merkezlere başvurun. ama lütfen acele etmeyin. bir sene hem kendinize hem vücudunuza zaman tanıyın. sizin yaşınızın genç olduğunu düşünerek beklemenizi öneriyorum. sevgilerimle.

Back
X