sezeryan sonrasi ilk iliski

brgnrft

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
197
1
46
İzmir
arkadaslar dogum yapali henuz 20 gun oldu,epidural sezeryanla dogum yaptim, ama suan aklima takilan bisey var sonucta 7 kat kesiliyo diyorlar rahim fln.. 40 imizdan sonra ilk iliskide cok agri oluyormu,esimi cok sewiyorum ilgimiz hic azalmadi birbirimze,ama bi korku sardi beni simdiden.. siz neler yasadiniz bu konuda.. birde bebegimi emziriyorum sut kuruluga neden oluyormus oylemi:26:

Dikişlerle ilgili bir ağrı kesinlikle olmuyor.onu kafandan at bir kere.vajinayla dikilen yerin bir alakası yok zaten.yalnız kuruluk oluyor.emzirme süresince beynimiz prolaktin hormonu salgılıyor bu da süt vermemize yarıyor ama aynı hormon vajinal kuruluk yapıyor.bence eşine şimdiden bunu anlat bunun doğal olduğunu herkesin yaşadığını söyle.mesela ben anlatmamıştım ilk etapta eşim baya bozulmuştu kuruluk olmasına istemiyorum ondan sanmış.ben anlatınca "şimdi rahatladım" demişti.kayganlaştırıcı jelle de bu sorunu çözebilirsin.ama dikişle alakalı bir acı asla olmuyor.

bebek ek gıdaya geçtiğinde emzirmen eski yoğunluğunu kaybedince tamamen normale dönüyorsun zaten,kuruluk ortadan kalkıyor.

Son düzenleme:
valla bilmiyorum canım.bende 1 ay sonra sezeyanla doğum yapıcam.normalde bile kuruluk problemim var,jel kullanıyorum.inşallah sezeryandan sonra sorun yaşamayız.bende sana bişey sorcam.sezeryan esnasında tüplerin bağlanmasıyla ilgili bilgin varmı

birde sezeyan esnasında tüpleri bağlatmak ayrı bir ücretmi,bilen varsa ne kadar olduğunu yazabilirmi.sezeryana 350 demişlerdi

valla bilmiyorum canım.bende 1 ay sonra sezeyanla doğum yapıcam.normalde bile kuruluk problemim var,jel kullanıyorum.inşallah sezeryandan sonra sorun yaşamayız.bende sana bişey sorcam.sezeryan esnasında tüplerin bağlanmasıyla ilgili bilgin varmı

canim hic bilgim yok o konuda:50:

Dikişlerle ilgili bir ağrı kesinlikle olmuyor.onu kafandan at bir kere.vajinayla dikilen yerin bir alakası yok zaten.yalnız kuruluk oluyor.emzirme süresince beynimiz prolaktin hormonu salgılıyor bu da süt vermemize yarıyor ama aynı hormon vajinal kuruluk yapıyor.bence eşine şimdiden bunu anlat bunun doğal olduğunu herkesin yaşadığını söyle.mesela ben anlatmamıştım ilk etapta eşim baya bozulmuştu kuruluk olmasına istemiyorum ondan sanmış.ben anlatınca "şimdi rahatladım" demişti.kayganlaştırıcı jelle de bu sorunu çözebilirsin.ama dikişle alakalı bir acı asla olmuyor.

bebek ek gıdaya geçtiğinde emzirmen eski yoğunluğunu kaybedince tamamen normale dönüyorsun zaten,kuruluk ortadan kalkıyor.[/QUOT

agri sadece kuruluktansa korkmama gerek yok o zamn,jelle cozulur problem.. benim dikis yeri hala sizlio yatip kalkarken,11 mayista dogum yaptim 19 gun oluyo ama 40 a kadar gecr heralde:26: epidural sezeryan oldum ameliyat sonrasi ilk ayaga kalkis cok zordu ya ,o yataktan hic kalkamiycam sandim,sanki canli canli kesiyolar gbi acidi.simdi o agrilardan sonra korku kaldi icimde,acaba o bolge aciycakmi canim yancakmi diye:26:

hiçbirşey olmuyor canım.kafan rahat olsun o konuda.kuruluk da herkeste olmuyor, ama olursa da çözümü var.
ben tüp bağlatma konusunu konuştum doktorumla.ek bi ücret almıyor eğer sezeryan sırasında yaparsa.ama tek çocuğu olanlara pek tavsiye etmiyorlar sonradan fikir değişebilir diye.
benim 2. bebeğim, onun için ben bağlatma kararı aldım.tüp bağlatmanın geri dönüşü yok biliyorsundur.yani başka bir operasyonla bağlanmış tüpler eski haline getirilemiyor.sadece tüp bebek şansın oluyor.bunları doktorunla iyice konuş bilgi al.sezeryan günü sana ve eşine bir kağıt imzalatarak yani imzalı onayınızı alarak yapabiliyorlarmış ancak bu işlemi.

acı olmuyor sıkma kendını o anda yeter, esın de yumusak davrandıktan sonra o esnada sıkıntı yasamassın..bende cok korkuyordum ama korktugum gıbı olmadı.....

Back
X