Dikişlerle ilgili bir ağrı kesinlikle olmuyor.onu kafandan at bir kere.vajinayla dikilen yerin bir alakası yok zaten.yalnız kuruluk oluyor.emzirme süresince beynimiz prolaktin hormonu salgılıyor bu da süt vermemize yarıyor ama aynı hormon vajinal kuruluk yapıyor.bence eşine şimdiden bunu anlat bunun doğal olduğunu herkesin yaşadığını söyle.mesela ben anlatmamıştım ilk etapta eşim baya bozulmuştu kuruluk olmasına istemiyorum ondan sanmış.ben anlatınca "şimdi rahatladım" demişti.kayganlaştırıcı jelle de bu sorunu çözebilirsin.ama dikişle alakalı bir acı asla olmuyor.
bebek ek gıdaya geçtiğinde emzirmen eski yoğunluğunu kaybedince tamamen normale dönüyorsun zaten,kuruluk ortadan kalkıyor.[/QUOT
agri sadece kuruluktansa korkmama gerek yok o zamn,jelle cozulur problem.. benim dikis yeri hala sizlio yatip kalkarken,11 mayista dogum yaptim 19 gun oluyo ama 40 a kadar gecr heralde:26: epidural sezeryan oldum ameliyat sonrasi ilk ayaga kalkis cok zordu ya ,o yataktan hic kalkamiycam sandim,sanki canli canli kesiyolar gbi acidi.simdi o agrilardan sonra korku kaldi icimde,acaba o bolge aciycakmi canim yancakmi diye:26: