Sezeryan sonrası kanama

mehtaperkan

Hoşgeldin Elif Nil'im
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
673
16
118
47
Düzce
Merhaba bayanlar. 1 ay önce sezeryan doğumla kızımı dünyaya getirdim. İlk 3-4 gün yoğun kanamam oldu ama o günden sonra hala az az kanamam var. Bugün tam 1 aylık olduk, bu kanamalar daha ne kadar devam edecek? Ya da sizlerde ne zaman bitti?

Merhaba bayanlar. 1 ay önce sezeryan doğumla kızımı dünyaya getirdim. İlk 3-4 gün yoğun kanamam oldu ama o günden sonra hala az az kanamam var. Bugün tam 1 aylık olduk, bu kanamalar daha ne kadar devam edecek? Ya da sizlerde ne zaman bitti?

kişiden kişiye değişiyorr canım ama benim 40-45 gün sonra bitti. çok sinir bişeydi az az gelişi. bitse de kurtulsam diye dualar ediyordum. sonra bi bitti 3 ay gelmedi. bazılarının 6-7 ay gelmiyor mesela...

canım benim 30. gün kesildi 4-5 gün sonra normal adet oldum o da 5 gün sürdü tam 40. gün tamamen kesildi çok şükür ped kullanmaktan imanım gevremişti :( hiç özlememişim o duyguyu :D

canın benim kanamam 3 gün sürdü sonrasında hiç olmadı. 1 ay sonrada normal reglimi olmaya başladım. kanamam az olunca meraklandım doktoruna sordum. sezeryan sonrası kanamamnın çok olacağını zannediyordum ama bende çok az oldu neden dedim. doktorda ben senişn rahminin içini çok iyi temizledim. böyle olması çopk normal endişelenme dedi. sonrasında da çok şükür hiç bir sorun yaşamadım...

Kızlar sezeryan olucam bende.bebek aşaği inmiyor ve suyu azaldı. hasta bezi almadım kanama çok mu olur? yani alsam çok gerekli olur mu.bebek bezi kullansam idare edebilir miyim? cuma günü yatış olacak cvp yazar mısınız?

Kızlar sezeryan olucam bende.bebek aşaği inmiyor ve suyu azaldı. hasta bezi almadım kanama çok mu olur? yani alsam çok gerekli olur mu.bebek bezi kullansam idare edebilir miyim? cuma günü yatış olacak cvp yazar mısınız?

Bana hastaneden hasta bezi verdiler onu kullandım. Kanama kişiden kişiye değişiyor bence. Benim durumumda bebek bezi yeterli gelirdi ama herkeste farklı olabiliyor dediğim gibi. Özel hastanede doğum yapacaksan almana gerek yok onlar verirler bence. Hayırlı doğumlar.

Bana hastaneden hasta bezi verdiler onu kullandım. Kanama kişiden kişiye değişiyor bence. Benim durumumda bebek bezi yeterli gelirdi ama herkeste farklı olabiliyor dediğim gibi. Özel hastanede doğum yapacaksan almana gerek yok onlar verirler bence. Hayırlı doğumlar.

Cvp yazdığınız için teşekkürler. evet özel hastanede doğum olucak. hiç sormadım ama verirler belki dediğiniz gibi. olmazsa hemen aldırırım eşime napayım.

Back
X