POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #1 Selam kizlar 17 temmuzda dogum yaptim sezeryan ile. Ilk gun yogun geldi sonra pembe lekelenmeler oldu gunluk pede dustuk gunde 2 3 damla bisi geliodu sonra peceteye sarimsi pembesi birakmaya basladi o ara ultrasona girdik ve rahim hizla ufaldigi kanama olmadigi herseyin guzel gittigini soyledi. Ama 3 gundur lekelenme yok. bitti gelmio hic kesilmis olabilirmiyim erken degilmi?
Selam kizlar 17 temmuzda dogum yaptim sezeryan ile. Ilk gun yogun geldi sonra pembe lekelenmeler oldu gunluk pede dustuk gunde 2 3 damla bisi geliodu sonra peceteye sarimsi pembesi birakmaya basladi o ara ultrasona girdik ve rahim hizla ufaldigi kanama olmadigi herseyin guzel gittigini soyledi. Ama 3 gundur lekelenme yok. bitti gelmio hic kesilmis olabilirmiyim erken degilmi?
M mirosh06 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2015 84 35 8 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #2 merhaba bende 5 ay önce sezeryanla doğum yaptım , çok fazla kanama olmadı bünyesel bir durum bence yinede en doğrusunu dr bilir ..
merhaba bende 5 ay önce sezeryanla doğum yaptım , çok fazla kanama olmadı bünyesel bir durum bence yinede en doğrusunu dr bilir ..
dirim Nirvana Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2008 12.383 1.700 773 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #3 benimde 40 gün sürmemişti.20-30 gün arası bitti. arkadaşın dediği gibi kişiden kişiye değişir süresi.
benimde 40 gün sürmemişti.20-30 gün arası bitti. arkadaşın dediği gibi kişiden kişiye değişir süresi.
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #4 Bu sabah baya geldi regl gibi. sanirim boyle kesik kesik gelicek. ay bu sicaklardada hic cekilmio valla altimda ped sistim iyice. ve 40 gun gelirse napicam allah bilir :) cevaplar icin tesekkurler kizlar dirim M mirosh06
Bu sabah baya geldi regl gibi. sanirim boyle kesik kesik gelicek. ay bu sicaklardada hic cekilmio valla altimda ped sistim iyice. ve 40 gun gelirse napicam allah bilir :) cevaplar icin tesekkurler kizlar dirim M mirosh06